Β' ΕΠΣΚ: Δίκαιη νίκη του ΠΑΟΚ Κοίλων... Η εμπειρία κέρδισε το νεανικό ενθουσιασμό! (φωτο - βίντεο)

 ΠΑΟΚ Κοίλων - Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 3-1 
Δίκαιη νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ Κοίλων   μέσα στην έδρα του με 3-1 επί του μαχητικού και νεανικού Ατρόμητου Πτολεμαΐδας . 
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού πέτυχαν τρία γκολ και θα μπορούσαν ιδίως στο πρώτο ημίχρονο (χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες)να πετύχουν περισσότερα.
Με τη νίκη τους αυτοί οι ασπρόμαυροι κρατούν για τα καλά την επαφή τους με την κορυφή.Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία , αλλά σε κρίσιμες στιγμές η απειρία τους κυρίως αμυντικά   στοίχισε.

 Φάσεις και γκολ 
Στο 2΄σουτ Μπακαλίδη, μπλοκάρει ο Ψαρράς,
Στο 7΄ Σέντρα του Αθανασιάδη  ,ο Μπαλτζής στην προσπάθεια να γυρίσει την μπάλα με το κεφάλι στον τερματοφύλακα την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του 1-0. 
Στο 12΄ο Μαρούκης θα βγάλει τη σέντρα , ο Μπακαλίδης μέσα στην περιοχή θα αποφύγει όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ θα γράψει το 2-0. 
Στο 17΄σουτ του Αθανασιάδη , αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Ψαρράς. Το κόρνερ το εκτελεί ο Ρωμνιόζογλου κεφαλιά του Αθανασιάδη , άουτ.
Στο 25΄ο Αμπατζίδης από πλάγια θα πιάσει στον ύπνο την άμυνα του ΠΑΟΚ και με έξυπνο σουτ θα μειώσει σε  2-1.
Στο 28΄προσπάθεια του Μπακαλίδη ο οποίος θα αποφύγει τον Ψαρρά αλλά από πλάγια θέση δε θα μπορέσει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 42΄ο Ρωμνιόζογλου θα δει εκτός θέσης τον νεαρό  Ψαρρά , θα προσπάθησει από 35 μέτρα να τον κρεμάσει , αλλά ο μικρός  θα υψώσει ανάστημα και θα πραγματοποιήσει φανταστική απόκρουση .
Στο 65΄ατομική προσπάθεια του δαιμόνιου Μπακαλίδη που θα πλασάρει ψύχραιμα τον Ψαρρά και θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-1.
Στο 72΄ Ρωμνιόζογλου κόρνερ , σουτ από κοντά του Τιούλη , ο Ψαρράς αποκρούει. 
Στο 90΄σουτ του Τριανταφυλλίδη , αποκρούει σε κόρνερ ο Τραπεζανλίδης . 

ΠΑΟΚ Κοίλων (Γκουρτσούλης) Τραπεζανλίδης, Ελευθεριάδης, (88΄Νασιόπουλος), Κατής , Γρηγοριάδης, Τιούλης , Αθανασιάδης, Πολυχρονιάδης, Μπακαλίδης (89΄Καζαντζίδης)Ρωμνιόζογλου , Μαρούκης, Χωλόπουλος. 

Ατρόμητος Πτολ. (Τούνας) Ψαρράς, Αμπατζίδης, Κωστάκογλου, Μπαλτζής, Καρανίσας, Χαραλαμπίδης, Πασχαλίδης Παναγιώτου, Leshai (60' Τριανταφυλλίδης), Σακελαρίου(51' Χαρίσης), Βλαδίκας (70' Sinaxi ) Διαιτητής Τσιμεντερίδης. Βοηθοί : Τζιουβάρας , Μπακατάρη

φωτορεπορτάζ



Σχόλια