Γ’ ΕΠΣΚ: Καταιγίδα ο Αίας

Αίας Μικροβάλτου  –Άρης Καλονερίου  8-1 
Καταιγιστικός ο Αίας Μικροβάλτου συνέτριψε με σκορ 8-1  την ομάδα του Άρη Κολονερίου, το απόγευμα του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου 2013 στο γήπεδο του Τρανοβάλτου, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής/Γ΄ κατηγορίας του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κοζάνης.

Η έκταση του σκορ δεν επιτρέπει ιδιαίτερη κριτική του παιχνιδιού, που βέβαια ήταν ένας διαρκής μονόλογος των γηπεδούχων, που πέτυχαν 8 τέρματα και είχαν και 3 δοκάρια!
Από την αρχή του παιχνιδιού, παρότι είχε κόντρα τον ισχυρό άνεμο, η ομάδα του Μικροβάλτου επέβαλε το ρυθμό της και έκλεισε το ημίχρονο με 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Αίαντα επιδόθηκαν περισσότερο σε ατομικές ενέργειες με επίδειξη υψηλής τεχνικής, και βέβαια σκόραραν κατά …βούληση!
Η φιλότιμη -αλλά αδύναμη- ομάδα του Καλονερίου έκανε αισθητή την παρουσία της με το γκολ της …τιμής, μειώνοντας κάποια στιγμή σε 4-1 και έχοντας και δυο δοκάρια!

Τα γκολ της συνάντησης:
1-0 στο 8΄ από το Νίκο Νάστο με πλασαριστό γωνιακό σουτ
2-0 στο 23΄από τον Κώστα Θεοδουλίδη με πέναλτι, που κέρδισε ο Στέφανος  Νάστος όταν ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή
3-0 στο 44΄ και πάλι από το Νίκο Νάστο που πλάσαρε από κοντά
4-0 στο 53΄ από το Γιώργο Σαΐτη που σούταρε συρτά και δυνατά από το σημείο του πέναλτι
4-1 στο 55΄ η μείωση του σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Χρήστο Γκιαγκιά που βγήκε μόνος του και πλάσαρε ωραία τον Αλεξόπουλο
5-1 στο 57΄ και πάλι από το Νίκο Νάστο που πέτυχε το τρίτο προσωπικό του γκολ -χατ τρικ- και βέβαια δικαιούται ανεπιφύλακτα τον τίτλο του καλύτερου-πολυτιμότερου  παίκτη της συνάντησης -MVP-
6-1 στο 75΄ με σουτ-κεραυνό του Αντώνη Γιαννόπουλου, που στόπαρε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και …εκτέλεσε τον άτυχο τερματοφύλακα!
7-1 στο 81΄ από τον Ανδρέα Γιαννόπουλο, σε μια φάση που …χάθηκε η μπάλα από τον περίτεχνο συνδυασμό 4-5 παικτών, με τελικό αποδέκτη τον σκόρερ
8-1 στο 83΄ από Φίλιππα Χαρισόπουλο, με πλασαριστό σουτ από το ύψος της περιοχής
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Μικροβάλτου να πανηγυρίζουν μια μεγάλη σε έκταση νίκη, που πρόσφερε πλούσιο θέαμα στους φίλους της ομάδας, και  φέρνει τον Αίαντα κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, με την επίθεσή του να είναι η πλέον παραγωγική της κατηγορίας -δεν ολοκληρώθηκε η αγωνιστική-.
   
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ: Αλεξόπουλος Αντώνιος, Μανάδης Γιάνννης,  Θεοδουλίδης Κων/νος, Θεοχάρης Απόστολος, Νάστος Νίκος, Νάστος Στέφανος, Σαΐτης Γιώργος, Γιαννόπουλος Αντώνιος (75΄ Μαρκόπουλος Βασίλειος), Χαρισόπουλος Φίλιππος, Αλεξόπουλος Αχιλλέας, Γιαννόπουλος Ανδρέας.


Στην αποστολή  ήταν ακόμα Καβουρίδης Αχιλλέας, Παπαδημητρίου Γεώργιος.
Κόουτς: Μαρκόπουλος Βασίλης

ΑΡΗΣ ΚΑΛΟΝΕΡΙΟΥ: Κεχαΐδης Γεωργ., Βεντούλης Σωτ., Μπάτζιος Χρ., Περπερής Γεωργ., Τζιούφας Ιωσ., Μυλωνάς Παν. (46΄ Σαριγιάννης Ξεν.), Κεχαΐδης Ιωάν., Θωμαΐδης Δημ. (69΄ Μυλωνάς Αν.), Κορσαβίδης Ηλ., Γκιαγκιάς Χρ., Σαριγιάννης Δημ. (32΄ Καριντζάς Ευαγ.).

Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Καλαιτζής Παν.,  Καρτσιούνης Νικ..
Κόουτς: Χασιώτης Αθανάσιος
Γιατρός αγώνα: Ποζουκίδου Καλλιόπη

Καλή ήταν και η διαιτησία των Γκόγκου-Φτάκα-Πραχάλη, που βέβαια σε ένα τέτοιο παιχνίδι-μονόλογο, δεν θα μπορούσε να έχει κανένα πρόβλημα.


Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος 
mikrovalto.gr



Σχόλια