Β’ ΕΠΣΚ: Άδικη ήττα για το Βέρμιο μέσα στη Γαλατινή (βίντεο)



ΑΜΣ Γαλατινής – Βέρμιο Καρυοχωρίου 3-2

Μέσα σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και με συνεχείς βροχή η ομάδα του Βερμίου γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από την ομάδα της Γαλατινής με σκορ 3-2.
Η ομάδα του Βερμίου έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο, και στα δυο ημίχρονα, που είχε σαν αποτέλεσμα να ανατρέψει το 1-0 σε 1-2 στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και τελικά να κλείσει με 2-2 το ημίχρονο. Στην επανάληψη αν και δέχτηκε γκολ από τα αποδυτήρια προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν κατάφερε να πάρει την ισοπαλία και ακόμα και την νίκη. Η ομάδα της Γαλατινής έδειξε ότι έχει ένα αξιόμαχο σύνολο που ξέρει να παλεύει τα παιχνίδια και θα είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 8΄ έχουμε το 1-0 για την ομάδα της Γαλατινής όταν σε φάουλ που εκτέλεσε ο Ηλίας η μπάλα πέρασε μέσα στην περιοχή εκεί την διεκδίκησαν ο Πιρίτσαους με τον Γιάννη, αλλά ο παίκτης της Γαλατινής ήταν πιο γρήγορος και με πλασέ έκανε το 1-0.
Στο 15΄εχουμε το 1-1 όταν σε σέντρα του Γκιούρου βρήκε αμαρκάριστο μέσα στην περιοχή τον Κοτταρίδη που με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία και ισοφάρισε για το Βέρμιο.
27΄ και έχουμε το πέναλτι για το Βέρμιο όταν βρέθηκε μέσα στην περιοχή ο Κοτταρίδης και ανατράπηκε από τον Γιάννη.
28΄ το πέναλτι το εκτέλεσε ο Χριστοφορίδης Β και έκανε το 1-2 για το την ομάδα του Βερμίου.
32΄εχουμε το πέναλτι αυτήν την φορά για την ομάδα της Γαλατινής όταν έκανε άστοχη έξοδο ο τερματοφύλακας της ομάδας του Βερμίου Αβραμίδης και στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα ανέτρεψε τον Γκαργκάλα.
Το πέναλτι το εκτέλεσε ο Ηλίας, απέκρουσε ο τερματοφύλακας Αβραμίδης και στην επαναφορά αδράνησε η άμυνα του Βερμίου, ακολούθησε την φάση ο ίδιος παίκτης πηρέ το ριμπάουντ πέρασε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 2-2.
Στο 39΄ είχαμε ένα ωραίο σουτ του Πουλασικίδη από το χώρο του κέντρου η μπάλα πηρέ παράξενη τροχιά, αλλά πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
43΄ εκτέλεση φάουλ του Χαραλαμπίδη Αμβ έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.
48’ γίνετε το 3-2 για την Γαλατινή όταν ο Ηλίας έβγαλε παράλληλη σέντρα η μπάλα πέρασε από όλους και στην πορεία βρέθηκε ο Γκαργκάλας που με σουτ έκανε το 3-2.
Αποκεί και περά δεν δημιουργήθηκε καμιά αξιόλογη φάση, και το παιχνίδι ήταν ποιο πολύ στο κέντρο με πολλά φάουλ.

Μέτριος ο διαιτητής Κουτσώνας, έκανε κάποια λάθη.
Καλοί οι επόπτες Σύκος, Γκόγκος

Α.Μ.Σ  Γαλατινή: Μακρής, Παπαιωάννου, Ρούσης, Γιαννής, Ηλίας, Πλάνος, Τσότσος, Γκαργκάλας, Κοτρότσος, Βορονίκος, Τσιολάκης –Κουτσομήτρος, Καραμιχάλης, Καρανάσιος Μ, Καρανάσιος Ν, Λαζής
Προπονητής: Καραμιχάλης Β,
Αλλαγές: 46’ Κουτσομήτρος αντί Τσιολάκη
83΄ Καρανάσιος Μ αντί Γκαργκάλα.

Α.Σ  Βέρμιο  Καρυοχωρίου: Αβραμίδης, Ταιγανίδης, Γεωργιάδης, Πιρίτσαους, Ρωσσίδης, Πουλασικίδης, Χαραλαμπίδης, Χριστοφορίδης Β, Κοτταρίδης, Γκιούρος, Αμπατζίδης,---Αλιατίδης, Γκαλαφάγκας, Πανάκης, Μωυσιάδης, Δημάκης, Χαραλαμπίδης, Χριστοφορίδης Χ
Προπονητής: Νίκος Γεωργιάδης.
Αλλαγές: 65΄Δημακης αντί Αμπατσίδη
75΄ Πανάκης αντί Χριστοφορίδη Β
80΄ Χριστοφορίδης Χ αντί Κοτταρίδη.

Ανακοίνωση Βέρμιου Καρυοχωρίου
Σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε, η ομάδα του Βερμίου έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Η διοίκηση και το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Βερμίου θέλουν να ευχαριστήσουν την ομάδα της Γαλατινής για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή μας. Τέτοιες φιλοξενίες είναι παράδειγμα προς μίμηση. Στο αγώνα του δευτέρου γύρου θα τύχουν ανάλογη φιλοξενία και από την ομάδα του Βερμίου,
Τους ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδίας μας και τους ευχόμαστε καλή συνεχεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της β΄ ερασιτεχνικής κατηγόριας.

Γραφείο τύπου

Α.Σ ΒΕΡΜΙΟΥ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ

Σχόλια