Γ' Εθνική: Ασταμάτητοι "Γουναράδες"


Παλικάρια αποδείχθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Κορμαρή, καθώς επικράτησαν-κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και ένα βαρύ γήπεδο-με 3-1 κόντρα στη Δόξα Κρανούλας. Με αυτή τη νίκη, η Καστοριά διεύρυνε το αήττητο σερί της (4 νίκες, 1 ισοπαλία) και διατήρησε το απόλυτο της έδρας.
 Ήδη από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, οι παίχτες της Καστοριάς είχαν την υπεροχή, ωστόσο, το παιχνίδι ήταν φτωχό από φάσεις και θέαμα.
Στο 28ο λεπτό ο Γανόλης "άνοιξε" το σκορ, επιχειρώντας ένα σουτ από δεξιά το οποίο πήρε περίεργη τροχιά καταλήγοντας τελικά στα δίχτυα! Έπειτα, η Καστοριά βρισκόταν μόνιμα στην περιοχή της Κρανούλας και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Γανόλης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Αναγνωστόπουλος έκανε το σουτ μετά την σύγχυση που επικράτησε στη μικρή περιοχή της Κρανούλας και ο Αλεξανδρίδης με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.











Γέλασε τελευταία η Καστοριά
Στην επανάληψη, οι παίχτες της Κρανούλας μπήκαν αποφασισμένοι για την επίτευξη του γκολ που θα τους ξαναέβαζε στο παιχνίδι και αυτό ήρθε στο 51' μετά την εκτέλεση φάουλ του Νάνου και την κοντινή προβολή του Διαμάντη. Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να πανηγυρίσουν στον πάγκο της Κρανούλας και η Καστοριά απάντησε άμεσα (δύο λεπτά αργότερα στο 53'). Το φάουλ ανέλαβε ο Παναγιωτίδης και ο Λόλας απέκρουσε με υπερένταση, στην επανάληψη όμως ο Αλεξανδρίδης με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-1, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Η τελευταία φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 60ο λεπτό με το σουτ του Γκέκα να περνάει άουτ.











Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η μεγάλη εμφάνιση του Τούλιου, η επιστροφή του Αλεξανδρίδη με δύο γκολ και το ντεμπούτο του νεαρού Ανδρόνικου Γεωργιάδη που πέρασε στη θέση του Γανόλη στο 89ο λεπτό.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Μπαϊραμίδη, Παπαδόπουλο και Ιωαννίδη (ΣΔΠ Κοζάνης).

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μουρζίδης, Σαββαΐδης, Τούλιος, Αναγνωστόπουλος, Κεφάλας, Ποπ-Ζαφίροφ, Γανόλης (89' Γεωργιάδης), Παναγιωτίδης, Αλεξανδρίδης (50' Σολομωνίδης), Παπαδόπουλος, Μαντζάνας (73' Κουρτίδης)

Κρανούλα: Λόλας, Νάσιος, Ασωνίτης, Διαμάντης, Νασιούλης, Γκόλιας, Νάνος (88' Χάιδος), Τσουμάνης, Μαρμούτας (60' Σκλιβανίτης), Γκέκας, Γιαννούσης (83' Κατσάνος).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δημήτρης Νατσούλης

Σχόλια