Γ' ΕΠΣΚ: Ματσάρα στη βροχή .. Έβρεχε γκολ (φωτο - βίντεο)

Α.Ο.  Κροκος - Κεραυνός Πετρανών 3-2 
 Σε ένα πολύ όμορφο ματς, κάτω από αντίξοες συνθήκες αφού έβρεχε συνεχώς και πολύ έντονα , ο Κρόκος έφτασε στη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα με 3-2 επί ενός δυνατού αντιπάλου όπως είναι η ομάδα των Πετρανών.
Εξαιρετικό παιχνίδι με πολλά γκολ , ευκαιρίες εκατέρωθεν και αγωνιώδη εξέλιξη που άφησε ικανοποιημένο τον κόσμο που το παρακολούθησε.

Πολύ μεγάλο τρίποντο για τους γηπεδούχους που αρχικά βρέθηκαν πίσω στο σκορ  0-1 , κατάφεραν να το γυρίσουν σε 2-1 , οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τη σειρά τους αλλά ο Κρόκος είπε την τελευταία κουβέντα και ήταν αυτός ο νικητής με σκορ 3-2.                                    
Το φιλμ του αγώνα :
Στο 3΄ο Αμοιρόπουλος με ωραίο πλασέ θα κάνει το 0-1
Στο 6΄ο Καρατζέτζος Α με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή θα ισοφαρίσει 1-1
Στο 14΄ο Χαραλαμπίδης θα δώσει στον Αμοιρόπουλο πλασέ , αποκρούει ο Παπανικολάου.
 Στο 28΄ωραίος συνδιασμός Αμοιρόπουλου , Χαραλαμπίδη , Σαρβανίδη Ι  , ο τελευταίος θα σουτάρει για να αποκρούσει ο Παπανικολάου.                                                                                        
Στο 42΄ ο Καρανάνος ωραία στον Ρούση που θα σουτάρει για να αποκρούσει ο Δάρρας.
Στο 50΄ ωραίο φάουλ Δελόπουλου , η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι , και θα καταλήξει στα δίχτυα.για το 2-1.
Στο 60΄οι γηπεδούχοι θα ζητήσουν αλλαγή ο διαιτητής δε θα δώσει άδεια για να γίνει , θα αδρανήσουν ,και ο Αμοιρόπουλος που θα εκμεταλλευτεί την στιγμιαία σύγχυση θα ισοφαρίσει σε 2-2.
Στο 75΄ο Τερζανίδης θα βγάλει τη σέντρα και ο Καρατζέτζος μέσα από την περιοχή με δυνατό σουτ θα δώσει πάλι προβάδισμα στους γηπεδούχους 3-2.                           
Στο 83΄ο Παπαδόπουλος θα βγάλει τετ α τετ τον Καρατζέτζο Π που θα σουτάρει άουτ.
Στο 88΄σέντρα του Χαραλαμπίδη κεφαλιά από κοντά του Στημονιάρη , άουτ                                                                              
 Στο 90΄και στο 92΄θα χαθούν δύο  μοναδικά τετ α τετ για τους γηπεδούχους για να αυξήσουν τη διαφορά με τον Μανώλα και τον Τερζανίδη .   

 Α.Ο.  Κρόκος: Παπανικολάου , Δημητρόπουλος, Τσιώγκας (46΄Τσιώγκας ), Καρανάνος , Τερζανίδης, Ρούσης (60΄Μιμήτος Ε. ), Καρατζέτζος Π, Μανώλας Β, Μανώλας Δ, Καρατζέτζος Α, (82΄Παπαδόπουλος )

Κεραυνός Πετρανών :Δάλλας , Στημονιάρης , (26΄Τσενεκλίδης-70΄Στημονιάρης Ι. ), Σωτηρίου , Γκουτζηκώστας, Χαραλαμπίδης , Σαρβανίδης Α, Σαρβανίδης Ι. , Χατζησάββας, (57΄Καντιρλιώτης), Ψαλίδας, Τριανταφύλλου, Αμοιρόπουλος
Διαιτητής :Λαζαρίδης

Βοηθοί :Χρυσοστομίδης, Χατζής

Σχόλια