Β’ ΕΠΣΚ: Έπαιξε με ψυχή η Ακαδημία αλλά δεν χαμογέλασε...(βίντεο)

Ακαδημία Σιάτιστας - Ατρόμητος Πτολεμαΐδας  2-4
Με ψυχή έπαιξε Ακαδημία Σιάτιστας απέναντι στο νεανική ομάδα του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό από τον παιχνίδι.
Στο 6" ο Μουστάκας έκανε το 1-0 ύστερα από πάσα του Κατσίρη, στο 13" ο Χαραλαμπίδης ισοφάρισε σε 1-1,στο 20" ο Κατσίρης δεν μπόρεσε να σκοράρει, η Ακαδημία διαμαρτύρεται σε μία φάση που ο Μουστάκας στο 31" έφυγε πίσω από την σέντρα αλλά ο πρώτος διαιτητής (Δραγώγιας ο νεότερος) σήκωσε λάθος την σημαία για οφσάιντ, στο 33"  και πάλι ο Χαραλαμπίδης με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έγραψε το 1-2.


Στο Β' ημιχ. η Ακαδημία βγήκε δυνατά αλλά με το Κατσίρη στο 60" και ύστερα από λάθος του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας, έκανε πίεση πολύ η Ακαδημία αλλά το γκολ δεν ήρθε, κάτι που έγινε στο 80" για τον  Ατρόμητο Πτολεμαΐδας, κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε ο Βλαδίκας και έκανε το 1-3, 81" στο επόμενο λεπτό ήρθε το γκολ για την Ακαδημία με τον Ντέρο Γ. 2-3, ο  Ατρόμητος Πτολεμαΐδας είχε δοκάρι με τον Χαραλαμπίδη στο 85"  εκεί που πίεζε η Ακαδημία για την ισοφαρίσει ήρθε και άλλο πέναλτι το δεύτερο για τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας στο 90 + ο Κωστάκογλου έγραψε το τελικό Ακαδημία Σιατιστας - Ατρόμητος Πτολεμαΐδας  2-4

Σχόλια