Α' ΕΠΣΚ: Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου

Μετά από ένα μέτριο ως κακό παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Αναγέννησης Πτολεμαΐδας με 1-0.
Η ήττα αυτή για την ομάδα της Πτολεμαΐδας την αφήνει πάρα πολύ μακριά από την πρώτη θέση, μιας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν μπόρεσε να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων και στα τελευταία λεπτά όταν το έκανε ήταν άστοχη.

Από την άλλη η Ακαδημία έπαιξε πολύ έξυπνα, αμυντικά και με αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές κατάφερε να πετύχει το χρυσό γκολ και να πάρει τους 3 βαθμούς.
Χρειάστηκε να περάσουν 11 λεπτά για έχουμε την πρώτη φάση στο παιχνίδι όταν το σουτ του Γιαλαμίδη πέρασε άουτ και στο 28ο ο Θεοδουλίδης σέντραρε ο Σαριδάκης έχασε την μπάλα αλλά το σουτ του Σαμαρά σε κενή εστία πέρασε άουτ.
Στο 35ο έγινε το 0-1 όταν οι παίκτες της Αναγέννησης έκαναν λάθος ο Στεργιόπουλος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μπερμπερίδη και με πλασέ έκανε το 0-1.
Με την έναρξη της επανάληψης το πλασέ του Γιαλαμίδη πέρασε άουτ και στο 74ο ο Δημητριάδης έβγαλε μόνο το Θεοδουλίδη απέναντι στον Σαριδάκη αλλά ο τελευταίος μπλόκαρε το πλασέ.
Η πίεση της Αναγέννησης μεγάλωνε και στο 76ο ο Δημητριάδης δεν πρόλαβε την σέντρα του Θεοδουλίδη και στο 80ο ο Θεοδουλίδης σέντραρε αλλά το σουτ του Δημητριάδη σε κενή σχεδόν εστία έφυγε άουτ. Αμέσως μετά η κεφαλιά του Παρλάνη από πολύ κοντά δεν βρήκε στόχο και στις καθυστερήσεις το σουτ του Μπαλτζή πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σαριδάκη.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Μπαλιάκας- Τέμης).

Αναγέννηση: Μπερμπερίδης, Βασιλειάδης, Γκέκας (46ο Παρλάνης), Ριάχοφ, Γιαλαμίδης (56ο Μπαλτζής), Ρισβάνης (56ο Νικολάου), Θεοδουλίδης, Φαχαντίδης, Δημητριάδης, Σαμαράς, Cobo.

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου η «Ένωση: Σαριδάκης, Τουλιόπουλος Δ., Ζιώγας, Αλεξίου, Λαδάς, Τουλιόπουλος Χ., Στεργιόπουλος (77ο Ευγενίδης), Paturri ( 87ο Μαυρίδης), Αραβόπουλος (51ο Φιλιόπουλος), Χάλος, Δονούλης.

Θεόφιλος  Ηλιάδης 
Διαβάστε περισσότερα http://e-ptolemeos.gr/?p=51217#ixzz2layxNEYA 

Σχόλια