ΕΚΣΔΥΜ - Β' ανδρών: Εράτυρα vs Φοίνικας Πτολεμαϊδας

AE COLORED CHRIS copy
foinikas teliko aspro 
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα μπάσκετ της Εράτυρας  απέναντι στην ομάδα του Φοίνικα σε ένα παιχνίδι όπου από την αρχή η Εράτυρα  κατάφερε να πάρει διαφορά  και να κλείσει την 1η περίοδο με το υπέρ της σκορ 18-13.
Στην 2η περίοδο  και οι 2 ομάδες προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους  με την ομάδα της Εράτυρας  να πηγαίνει πολύ καλά επιθετικά αλλά στην αμυντική της λειτουργία να μην ανταποκρίνεται αποτελεσματικά δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Φοίνικα να είναι κοντά στο σκορ με τον ημίχρονο να κλείνει υπέρ της Εράτυρας με 39-34. 
Στην 3η περίοδο και οι 2 ομάδες παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα νευρικές στην επίθεση με εκατέρωθεν λάθη  αλλά και με κακές επιθέσεις το σκορ έκλεισε  51-46 με την Εράτυρα να έχει βραχεία κεφαλή. Στην τελευταία περίοδο η Εράτυρα μπήκε δυναμικά και με όπλο την πολύ καλή άμυνα κατάφερε να φτάσει την διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων χωρίς να αφήσει περιθώρια στον Φοίνικά για να κάτι καλύτερο με το παιχνίδι να  τελειώνει με 71-63.  Έτσι λοιπόν κατάφερε η Εράτυρα να φτάσει στην 2ή νίκη της στο πρωτάθλημα  ευελπιστώντας ανάλογη συνέχεια.

eratyrafc

Σχόλια