Πρόγραμμα αγώνων της ΕΚΑΣΔΥΜ 21/12/2013

Αυτό το σαββατοκύριακο για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΔΥΜ  όλο το ενδιαφέρον βρίσκεται στο Α’ και Β’ ανδρών.
Στο Α’ τοπικό έχουμε το ντέρμπυ του Λασσάνη με τον Κεραυνό το Σάββατο στις 18:00 όπου οι Κοζανίτες θέλουν να ανακάμψουν μετά την ήττα από την Πτολεμαΐδα.

Ο νικητής του αγώνα θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για την είσοδο στην τετράδα, όπως θα γίνει και στο 2ο ντέρμπυ της ημέρας στο Βελβεντό στις 19:00 όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την 1η Σιάτιστα και αν χάσει μειώνονται δραματικά οι πιθανότητες της για κάτι καλό φέτος.
Από την άλλη ο ΑΠΣ πάει στην Νεάπολη με μοναδικό σκοπό την νίκη που θα τον κρατήσει στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας.
Η Ελίμεια θα ταξιδέψει στην Φλώρινα για να αντιμετωπίσει τον Αμύντα σε ένα παιχνίδι που κρύβει πολλές παγίδες για τους φιλοξενούμενους.
Άρης Ατραπού και Αίαντας θα κοντραριστούν επίσης στην Φλώρινα με τον Άρη να θέλει την νίκη για να πλησιάσει την Νεάπολη .
Για το Β΄ τοπικό η πρωτοπόρος Δύναμις υποδέχεται τον Φοίνικα στο κλειστό του ΤΕΙ το Σάββατο στις 18:00 θέλοντας να πάρει την νίκη για να παραμείνει 1η, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος αντιμετωπίζει την ΑΕ Κοζάνης στο τοπικό ντέρμπυ. Η Κοζάνη 2006 είναι το φαβορί για την νίκη με τα Σέρβια, ενώ αμφίρροπος είναι ο αγώνας μεταξύ Ελπίδας και Εράτυρας. (dioskoyroi.gr)



Το πρόγραμμα της ΕΚΑΣΔΥΜ 

Σχόλια