Α’ ΕΠΣΚ ΑΕ Ελίμειας – Άρης Μαυροπηγής 3-0

Πολύτιμη νίκη πήρε η Ελίμεια, απέναντι στην αξιόμαχη Μαυροπηγή. Στο 53΄ σουτ του Τσακιλτζίδη στο δοκάρι και ο Τσικόπουλος με πλασέ έκανε το 1-0, στο 60΄ αποβλήθηκε με 2η κ.κ. ο Ακριτίδης (η πρώτη στο 20΄). Στο 67΄ σουτ του Χαρίτωνα, απέκρουσε ο Παπαδόπουλος, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν χέρι και πέναλτι, στις διαμαρτυρίες αποβλήθηκε ο Γρηγόρης Μπάρμπας, διότι απώθησε τον διαιτητή.
Στο 85΄ ο Τσικόπουλος (από κάθετη μπαλιά του Κουτζιακουτζίδη) και στο 89΄ ο Μακρυγιάννης (με διπλή προσπάθεια) έκαναν το 3-0. Ο Ανδρονικίδης απέκρουσε προσπάθειες των Τσικόπουλου (10΄), Τσακιλτζίδη (41΄), ο Βήττας απέκρουσε στο 23΄ και 27΄ προσπάθειες των Κεϊσογλου, Χαρίτωνα αντίστοιχα.

Διαιτητής: Λαζαρίδης (Γκέκα, Κουντουράκης).

ΑΕ Ελίμειας (Κουτσώνας): Βήττας, Δημητριάδης, Σιδέρης, ΜΑΝΩΛΑΣ, Γιαπράκας (82΄ Κοντοδήμος), Μαυρίδης (64΄ Χλιαράς), Παπαβραμίδης, Παπαδόπουλος, ΤΣΑΚΙΛΤΖΙΔΗΣ, ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΤΖΙΔΗΣ, ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ (89΄ Μακρυγιάννης).

Άρης Μαυροπηγής (Καραγεωργίου): ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ, Ευσταθιάδης, Αγγελίδης, ΓΡ. ΜΠΑΡΜΠΑΣ, ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ (80΄ Χαλυβόπουλος), Ακριτίδης, Χαρίτων, Δημητριάδης, Τσιαρτισανίδης, Κυριακίδης (82΄ Τσολάκης), Δ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (65΄ Τ. Μπάρμπας).
ΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΕΛΑΣ


Φωνάζει η Μαυροπηγή: Ο πρόεδρος της Μαυροπηγής, Λευτέρης Ηλιάδης, με δήλωσή του, συγχαίρει τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγώνα. Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Λαζαρίδη εξέφρασαν οι άνθρωποι του Άρη. 

επιμέλεια: Κώστας Νικολαΐδης  

Σχόλια