Β' ΕΠΣΚ: Σπουδαίο διπλό εκτός έδρας το Βέρμιο (βίντεο)


ΑΣ Ποντοκώμης - ΑΣ Βέρμιο Καρυοχωρίου 1-3
 Παίζοντας ποδόσφαιρο κάτω από της καμινάδες της ΔΕΗ και μπροστά σε 50 φιλάθλους ανάμεσα τους και 20 φίλαθλοι από το Καρυοχώρι , η ομάδα του Βερμίου πήρε το πρώτο της διπλό εκτός έδρας με αντίπαλο την Ποντοκώμη.
Η ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και έκλεισε τα πρώτα 45΄ με 2-1. Το Βέρμιο προηγήθηκε με γκολ από τα αποδυτήρια και συγκεκριμένα στο 3΄. Η ομάδα της Ποντοκώμης ξεπέρασε το αρχικό σοκ και ισοφάρισε γρήγορα στο 6΄. Το Βέρμιο δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση έβαλε κάτω την μπάλα και στο 17΄ έκανε το 1-2 όπου έκλεισε το ημίχρονο. Το δεύτερο ήταν παιχνίδι κέντρου με πολλά φάουλ δυο καλές χαμένες ευκαιρίες σε τετ α τετ για την Ποντοκώμη και τελικά ένα γκολ για το Βέρμιο.

Το φιλμ του αγώνα

3΄ έχουμε το γκολ για το Βέρμιο όταν μπήκε ο Γκαλαφάγκας μέσα στην περιοχή, πάσαρε στον Κοτταρίδη που αυτός με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 0-1 για το Βέρμιο.
5΄εχουμε ένα ωραίο φάουλ για το Βέρμιο. Το εκτέλεσε μετά από πάσα του Πανάκη ο Χαραλαμπίδης Αμβ, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δοκάρι.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό και συγκεκριμένα στο 6’ είχαμε την αντεπίθεση της Ποντοκώμης ο Παρασκευόπουλος βρέθηκε μονός μέσα στην περιοχή που με σουτ έκανε το 1-1.
Στο 17΄ έχουμε το γκολ για το Βέρμιο όταν σε εκτέλεση φάουλ του Ρωσσίδη μέσα στην καρδία της άμυνας της Ποντοκώμης αδράνησαν οι παίκτες της πήρε την κεφαλιά ο Πανάκης , και έκανε το 1-2
Αποκεί και πέρα δεν έγινε κάποια αξιόλογη φάση και από της δυο πλευρές , και έτσι έκλεισε το ημίχρονο
Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για το Βέρμιο και συγκεκριμένα στο 58΄ όταν σε κόρνερ του Χριστοφορίδη Β η μπάλα πέρασε από όλους, στην πορεία βρέθηκε και πάλι ο Πανάκης που με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1-3.
Στο διάστημα 67΄-75΄ η ομάδα της Ποντοκώμης έχασε δυο κλασικές ευκαιρίες για γκολ .
Η μια στο 67΄ όταν σε σουτ από παίκτη της Ποντοκώμης απέκρουσε ο τερματοφύλακας Αβραμίδης σε κόρνερ.
Και στο 75΄ σε πάσα του Παρασκευόπουλου στον Κουρτζίδη, που έκανε το μονοκόμματο σουτ απέκρουσε ο Αβραμίδης πήρε την μπάλα ο ίδιος παίκτης που με νέο σουτ έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Σωτηριάδη.
Πολύ καλή και οι επόπτες : Μπισούκης— Τσιγγένης Μ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Α.Σ Ποντοκώμης : Χρυσοστομίδης, Τσαλκιτζίδης, Μιχαηλίδη Α, Ψαρράς, Σαπκάρης, Μαυροματίδης, Παρασκευόπουλος, Μιχαηλίδης Θ, Τσαρσιταλίδης, Κουρτζίδης, Καλτσουνης—Βαρταλάμης, Κωνσταντινίδης.

Προπονητής : Φερλαχίδης Γεώργιος

Αλλαγές: 38΄ Βαρταλαμης αντί Ψαρρά.

Βέρμιο Καρυοχωρίου: Αβραμίδης, Γεωργιάδης, Χαραλαμπίδης Σ, Πιρίτσαους, Ρωσσίδης, Πουλασικιδης, Γκιούρος, Πανάκης, Κοτταρίδης, Χαραλαμπίδης Αμβ, Γκαλαφάγκας—Αλιατίδης, Ταιγανιδης, Δεληγιάννης, Χατζηλιάδης, Χριστοφορίδης, Χαραλαμπίδης Δ, Αμπατζίδης,

Προπονητής: Νίκος Γεωργιάδης

Αλλαγές: 38΄ Χριστοφορίδης αντί Γκιούρου
53΄ Αμπατζιδης αντί Γκαλαφαγκα
76΄ Χατζηλιάδης αντί Πανάκη


  • Η διοίκηση, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας του Βερμίου Καρυοχωρίου εκφράζουν την ταχεία ανάρρωση στο τερματοφύλακα της Αναγέννησης Πτολεμαίδας Μπερμπερίδη, και την γρήγορη επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους.

Γραφείο τύπου

Α.Σ ΒΕΡΜΙΟΥ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ

Σχόλια