Β' ΕΠΣΚ: Τα είχε όλα εκτός από νικητή το ντέρμπι του Βατερού (φωτο - Βίντεο)


Εθνικός Βατερού - Αλιάκμων Αιανής 1-1
Ντέρμπι με τα όλα του ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που σύμφωνα με την ποιότητα των παικτών και προπονητών που διαθέτουν θα μπορούσαν να βρίσκονται στην Α΄κατηγορία . . Βατερό και Αιανή μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ σε μια αναμέτρηση που τα είχε όλα , πάθος δυνατές μονομαχίες νεύρα , ένταση ,κόκκινη , δύο γκολ ,ένα δοκάρι ευκαιρίες και έναν ικανοποιητικό ρυθμό, και κράτησε τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο σε αγωνία μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.


Ο Εθνικός μπήκε πιο δυνατά στο ματς, με τον Σοφόγλου να σπαταλάει τις μεγάλες ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στο 3΄και στο 12΄. Ο Αλιάκμων καλά στημένος στην άμυνα έβγαινε ταχύτατα στις αντεπιθέσεις κι έχασε κι αυτός μεγάλη ευκαρία στο 7΄με τον Κουτσογεωργόπουλο να σουτάρει από πλάγια δυνατά και να αναγκάζει τον Μαγούλα σε καταπληκτική επέμβαση .

Στο 23΄πάλι με τον Κουτσογεωργόπουλο από πλεονεκτική θέση η Αιανή χάνει ευκαιρία να ανοίξει το σκορ . Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη όμως για τον έμπειρο επιθετικό της Αιανής ,τρίτηδεν αστόχησε και στο 24΄με ψύχραιμο πλασέ βάζει μπροστά την ομάδα του 0-1 .
Στο 36΄η Αιανή θα μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καραγιώργου με δεύτερη κίτρινη . Σ αυτό το χρονικό σημείο του αγώνα είχαμε μια 5λεπτη διακοπή λόγω έντασης ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Στις καθυστερήσεις ο Πουταχίδης από καλό σημείο θα χάσει καλή ευκαιρία να σημειώσει και δεύτερο γκολ για την Αιανή . 

Στο δεύτερο ημίχρονο το Βατερό ανέβασε την απόδοση του εκμεταλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή του και πίεσε τους φιλοξενούμενους που όταν έβγαιναν όμως στην αντεπίθεση δημιουργούσαν προβλήματα . 

Στο 46΄φάουλ του Γκιούρου φοβερή απόκρουση του Τζέλλου σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελεί ο Κιουλτζής , πλασέ του Μπόντσα στο δοκάρι . 

Στο 70΄ο Διαμαντής θα κλέψει,θα μπει από πλάγια στην περιοχή , θα πλασάρει για να αποκρούσει ο Μαγούλας με τα πόδια . Στο 75΄ο Λεωνιδάκης θα δώσει στον Κιουλτζή ,πλασέ απο κοντά άουτ .

Στο 77΄ο Νικολάου με γυριστό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή θα ισοφαρίσει σε 1-1 .

Στο 86΄ο Λεωνιδάκης στον Νικολάου σουτ συρτό μπλοκάρει οΤζέλλος. 



Πολύ καλή η διαιτησία του κ Ζούγρα και των βοηθών του Γεωργιάδη , Κουτζιακουτζίδη.



Εθνικός Βατερού : Μαγούλας, Μπόντσας , Ελευθεριάδης (72΄Βασίλας ), Κεντεποζίδης, Καλιανίδης (46΄Γιαμουρίδης),Σαρημπαλάς (65΄Ελευεριάδης Μ.)Νικολάου, Γκιούρος, Σοφόγλου, Λεωνιδάκης , Κιουλτζής Γιάννης.  

     

 Αλιάκμων Αιανής :Τζέλλος, Βαβλιάρας Χ, (81΄Νάνος ), Κύρινας , Σταθόπουλος , Αραγιάς (62΄Μαρούδης )Καραγιάννης, Κραγιώργος , Πουταχίδης, Κουτσογεωργόπουλος Α, Μπούλης (89΄Αλεξόπουλος ), Κοκκώνας .

Σχόλια