Οι Ακαδημίες του Μακεδονικού και των Δαναών Κοζάνης στη Θεσσαλονίκη για φιλικά παιχνίδια με την Σχολή Ολυμπιακού. (φωτο)


Την Κυριακή η Ακαδημία του Μακεδονικού Κοζάνης, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για φιλικά παιχνίδια με την σχολή του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης,  με 5 τμήματα, Εφηβικό, Παιδικό, Προπαιδικό και 2 Τζούνιορ με   εφόρους - προπονητές και πολλούς γονείς.   

Στα γήπεδα που χρησιμοποιούσε παλαιότερα η Ακαδημία του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στους Ταγαράδες, οι μικροί άσοι του Μακεδονικού είχαν μια πολύ όμορφη εμπειρία.
Χόρτασαν ποδόσφαιρο με τα αντίστοιχα τμήματα της Σχολής και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με παίκτες της μεγάλης ομάδας του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Άρη, Στο γήπεδο βρέθηκε και ο  μάγος της μπάλας Βασίλης Χατζηπαναγής που παρακολούθησε τα φιλικά παιχνίδια.
Οι υπεύθυνοι της σχολής του Ολυμπιακού και της Ακαδημίας του Μακεδονικού στα πλαίσια της καλής φιλίας έδωσαν νέο ραντεβού αυτή τη φορά στην Κοζάνη.    

 Στην γιορτή του παιδικού αυτού ποδοσφαίρου βρέθηκαν και οι Ακαδημία των Δαναών Κοζάνης με δύο τμήματα.







Σχόλια