Γ' Εθνική: Οι δηλώσεις των προπονητών μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου Κοζάνη - ΑΕΛ


Παπαδόπουλος Βασίλης  - προπονητής Κοζάνης: "Είμαι ικανοποιημένος από τη μεγάλη προσπάθεια που κάνανε οι παίκτες μου"

«Ευχαριστώ για τα πολύ καλά λόγια για την ομάδα μας από τον αντίπαλο προπονητή. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που πραγματικά είναι εκτός απροόπτου για την άλλη κατηγορία. Με πολύ ποιοτικούς παίκτες στην ενδεκάδα, αλλά και αυτούς που μπαίνουν για να βοηθήσουν.
Την ΑΕΛ την είχα δει και στα δύο παιχνίδια και στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε όσο είναι δυνατόν να την κρατήσουμε μακρυά από την περιοχή μας. Πιστεύω ότι για πολύ μεγάλο διάστημα δεν την επιτρέψαμε να μπει μέσα στην περιοχή μας δίνοντας οι παίκτες μας το καλύτερο τους εαυτό. Γι αυτό ασχέτως το αποτέλεσμα είμαι ικανοποιημένος από τη μεγάλη προσπάθεια που κάνανε οι παίκτες μας. Οι φίλαθλοι της Κοζάνης αν είναι αυτοί που ήταν σήμερα θα ήταν παρά πολύ καλά


Γιώργος Στράντζαλης - προπονητής ΑΕΛ «Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Σταύρο Τουρλακόπουλο που ήταν κάποτε η ψυχή αυτής της ομάδος και τους τιμάμε και μέσα από την σημερινή εμφάνιση και την πρόκριση. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Καλή Χρονιά πάντα με υγεία και εύχομαι στην Κοζάνη να είναι τόσο αγωνιστική με το Κ. Παπαδόπουλο, που ήρθε νέος σε αυτή την προσπάθεια μέχρι τέρμα. Γιατί πραγματικά είναι και αξιόλογος άνθρωπος και προπονητής και κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να τα καταφέρει.»










Σχόλια