Έτοιμοι οι ερυθρόλευκοι για την μεγάλη πρόκληση

 Η ομάδα της Κοζάνης ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία της με προπόνηση στο στρατιωτικό γήπεδο, εν όψει του μεγάλου παιχνιδιού της Κυριακής κόντρα στη ΑΕΛ στις 5.30 μ.μ 
Ο βαθμός δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα είναι μεγάλος και παράλληλα αποτελεί μεγάλη πρόκληση να φιλοξενείς μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ .

 Να θυμίσουμε ότι όποια ομάδα προκριθεί στους "4"του κυπέλλου , θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα την ΑΕΚ σε διπλό αγώνα (εντός-εκτός).
Στη σημερινή προπόνηση (Παρασκευής ) ο τεχνικός της ομάδας  Βασίλης Παπαδόπουλος επεσήμανε για άλλη μια φορά στους ποδοσφαιριστές τι πρέπει ακριβώς να κάνουν στο γήπεδο και δεν έπαψε ούτε στιγμή να τους προετοιμάζει και ψυχολογικά πριν από αυτό το μεγάλο παιχνίδι.
Σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα, το πάθος, την όρεξη και τον επαγγελματισμό που δείχνουν  οι ποδοσφαιριστές της Κοζάνης  σε συνδυασμό με την βοήθεια που αναμένεται να έχει η ομάδα  από τον κόσμο, υπάρχει η πεποίθηση ότι όποιος κληθεί να αγωνιστεί σε αυτό το πολύ δύσκολο  παιχνίδι θα ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντά του. 
 Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Κοζάνης τα ''Λιοντάρια'' επισκέφθηκε τους παίκτες της Κοζάνης στην τελευταία προπόνηση στο Στρατιωτικό γήπεδο,  δείχνοντας  την στήριξη τους  και ζήτησαν   την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Την Κυριακή στις 16:00, έχει προγραμματιστεί από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Κοζάνης τα ''Λιοντάρια'', συνάντηση στο καμπαναριό, ώστε να γίνει  οργανωμένη πορεία προς το γήπεδο.

Σχόλια