Α' ΕΠΣΚ: Μοιρασιά γκολ και βαθμών από τους συνονόματους...(φωτο - βίντεο)

λίγο πριν ο Αντωνόπουλος στείλει
 την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα

Μακεδονικός Φούφα – Μακεδονικός Κοζάνης  1-1  
Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στους δύο συνονόματους Μακεδονικό Φούφα και Μακεδονικό Κοζάνης. Οι γηπεδούχοι, ήταν αυτοί που μπήκαν μπροστά στο σκορ, στο 26 ', με γκολ του Γκόλη,  για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 74΄με κεφαλιά του Αντωνόπουλου Γρ.

 Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με δυνατές μονομαχίες , αρκετά νεύρα και ένταση κι από τις δύο ομάδες κυρίως όμως από τις διαιτητικές αποφάσεις κι όχι μεταξύ των παικτών. Για τους γηπεδούχους είναι το τρίτο κατά σειρά παιχνίδι χωρίς νίκη (μία ήττα , και δύο ισοπαλίες ) , ενώ οι φιλοξενούμενοι μετά το άσχημο ξεκίνημα τους διεύρυναν το αήττητο σερί τους καθώς έφτασαν στους πέντε αγώνες χωρίς ήττα (τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία).

Φάσεις και γκολ 
Στο 9΄φαουλ με τον Ματούλα μέσα στην περιοχή , κοντινό αδύναμο πλασέ του μπλοκάρει Σακαρίδης.
Στο 26΄ο Χατζηρούμπης από τα δεξιά θα βγάλει την παράλληλη σέντρα , στο δεύτερο δοκάρι θα βρεθεί Γκόλης που με ψύχραιμο πλασέ θα ανοίξει το σκορ 1-0 . (διαμαρτυρίες του Μακεδονικού ο οποίος ζήτησε φάουλ στην αρχή της φάσης.
Στο 31΄φάουλ του Μούκα , κεφαλιά του Κεσκιλίδη Α.  λίγο έξω .
Στο 37΄φάουλ ωραία χτυπημένο από τον Ματούλα , ελάχιστα έξω.
 Στο 39΄σέντρα Ματούλα κεφαλιά Ζιαζιά , άουτ
Στο 52΄ο Ζαχαριάδης σέντρα μονοκόμματο σουτ Πιλικίδη Αργ. λίγο έξω .
Στο 57΄σέντρα Μυλωνά κεφαλιά Αργυρόπουλου από καλό σημείο ψηλά άουτ .
Στο 62΄ Γκόλης,  ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή ,άουτ.
Στο 68΄διπλή ευκαιρία για τον Φούφα ...ατομική προσπάθεια του Μπίντση  που θα προσπαθήσει να νικήσει τον Βαρυτιμίδη , αλλά ο γκολκίπερ του Μακεδονικού θα διώξει με τα πόδια, νέο σου του Κεσκιλίδη Α., άουτ
Στο 70΄ο Χατζηρούμπης την κατάλληλη στιγμή θα σπάσει μέσα στην περιοχή στον Σιδηρόπουλο πλασέ , επάνω στην γραμμή διώχνει ο Πιλικίδης.
Στο 74΄καλοχτυπημένο φάουλ του Μπέμπη , στην καρδιά της άμυνας του Φούφα , πετάγεται ο Αντωνόπουλος Γρ. και με καρφωτή κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1 .
Στο 79’ κόκκινη στον Κεσκιλίδη (δεύτερη κίτρινη).
Στο 82΄Ο Χατζηρούμπης ωραία στον Κεσκιλίδη Α., σουτ από κοντά άουτ.

Μακεδονικός Φούφα (Καραγκιολίδης): Σακαρίδης, Ίτσκος, Κοτζαφίλιος, Πολυχρονιάδης (61’ Σιδηρόπουλος), Μίμης, Κεσκιλίδης  Ε, Μούκα (63’ Φαχαντίδης), Γκόλης,Μπίντσης, Κεσκιλίδης Α.,   Χατζηρούμπης.

Μακεδονικός Κοζάνης (Παπακώστας): Βαρυτιμίδης, Πιλικίδης Στ., Αντωνόπουλος, Ζιαζιάς, Μαμάτσιος, Σέχι (73’ Παπαδημητρίου), Ζαχαριάδης, Ματούλας (92’ Ουρμπάνικ), Μυλωνάς, Πιλικίδης Αργ., Αργυρόπουλος (60’ Μπέμπης).

Διαιτητής: Σπυριάδης

Βοηθοί: Μπαλιάκας, Μπακατάρη 


Σχόλια