Α' ΕΠΣΚ: Μεσημεριανός περίπατος για τον Εορδαϊκό

Εορδαϊκός - Άρης Μαυροπηγής 9-0 


Χωρίς να συναντήσει καμιά απολύτως δυσκολία ο Εορδαϊκός συνέτριψε τον Άρη Μαυροπηγής με το εντυπωσιακό 9-0 και παρέμεινε έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμιά απολύτως κριτική αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια και έτσι ήρθε αυτό το εντυπωσιακό σκορ.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως ο Εορδαϊκός από το 50 έπαιζε με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Πακάλτση και ενώ είχαν γίνει και οι 3 αλλαγές, ενώ στο 25ο το σκορ ήταν ήδη 6-0.
Η ομάδα της Πτολεμαΐδας δείχνει ότι βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και δείχνει απολύτως έτοιμη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και της συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Μαυροματίδης έδωσε στο Σερσέμη και αυτός με αριστερό βολέ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-0, ενώ 4 λεπτά μετά μπροστινή μπαλιά του Συμεωνίδη στον Ακριτίδη που με δυνατό σουτ έκανε τ0 2-0.
Στο 10 ο Μαυροματίδης έδωσε στο Συμεωνίδη που από κοντά έκανε κακό σουτ και στο 12ο ο Σερσέμης έκανε μπροστινή μπαλιά για τον Μαυροματίδη που πρόλαβε την έξοδο του Βαρβαρούση και σε κενή εστία έκανε το 3-0.
Στο 15ο ο Χαϊτίδης έδωσε στον Ακριτίδη αυτός στον Μαυροματίδη που με σουτ έκανε το 4-0 και αφού στο 19ο ο Μαυροματίδης είχε σουτ στο δοκάρι στο 22ο ο Σουγιουλτζής σέντραρε και ο Σερσέμης με σουτ έκανε το 5-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Συμεωνίδης σέντραρε και ο Μαυροαματίδη με κεφαλιά έκανε το 6-0.
Από εκεί και μετά ο Εορδαϊκός έριξε ταχύτητα και απλά στο 2ο ημίχρονο ο Σουγιουλτζής στο 60ο και ο Συμεωνίδης στο 72ο και στο 80ο διαμόρφωσαν το τελικό 9-0.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του κ. Τσιγγένη (Ιωαννίδης Β.- Χονδροματίδης)

Εορδαϊκός: Κεχαγιάς, Πακάλτσης, Ακριτίδης Α., Τσαγκαλίδης Π. (22ο Λιάμης), Νίκου, Τσαγκαλίδης Η. (17ο Σουγιουλτζής), Συμεωνίδης, Σερσέμης (30ο Δαλκερανίδης), Χαϊτίδης, Παπαδόπουλος, Μαυροματίδης.

Άρης Μαυροπηγής: Βαρβαρούσης (46ο Καραγεωργίου), Ευσταθιάδης, Αγγελίδης, Χαρίτων, Μπάρμπας, Δημητρίου, Κεΐσογλου, Αθανασιάδης Κ. (46ο Αθανασιάδης Ν.), Ακριτίδης, Καραγεωργίου, Παναγιωτίδης (46ο Τσιαρτσιανίδης).


e-ptolemeos
 

Σχόλια