Γ' Εθνική: Ουσταμπασίδης - "Θα βγει η χρονιά για Καστοριά"

Αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση και οι «γουναράδες» δεν θα αποσυρθούν από το πρωτάθλημα δηλώνειo πρόεδρος των Καστοριανών.
Αρκετός «ντόρος» γίνεται τις τελευταίες μέρες για το ενδεχόμενο να αποσυρθεί η Καστοριά από το πρωτάθλημα, λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων και της πρόθεσης του Παναγιώτη Ουσταμπασίδη να αποτραβηχθεί από τα κοινά. Ο ισχυρός άνδρας των «γουναράδων» με δηλώσεις του τονίζει: «Δεν μπορώ να παρατήσω την ομάδα. Πήρα το... κουφάρι από τα βράχια και το έκανα κρουαζιερόπλοιο!
Δεν πηδάω από το «καράβι» πρώτος, αλλά τελευταίος. Γίναμε νοικοκυρεμένο σωματείο. Οι υποχρεώσεις μας είναι 14.000 ευρώ. Δεν αξιώνω ούτε ευρώ για μένα. Χαλάλι όποιος θέλει να την πάρει την Καστοριά, αλλά δεν μπορώ άλλο να βασιστώ σε υποσχέσεις. Είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι, η χρονιά θα βγει για την Καστοριά. Και με την Τσαριτσάνη θα κατέβουμε κανονικά την Κυριακή, ακόμα και με 15 παίκτες αν χρειαστεί, αλλά μηδενισμό και μείον τρεις δεν θα υποστούμε».
Με Παπαδόπουλο
Για να συνεχίσει ο Ουσταμπασίδης: «Τόσο καιρό δεν εκδηλώθηκε κανείς επενδυτής, ας σταματήσουν να μιλούν για μπάλα από καφετέριες, σαλόνια και κρεβατοκάμαρες. Προπονητής μας και συνάμα παίκτης σε αυτή τη φάση θα μείνει ο Μίμης Παπαδόπουλος και βλέπουμε. Ο Κορμαρής πρόσφερε πολλά σε μας, μένει φίλος μας και θα χαρώ να βρεθεί στη Σούπερ Λίγκα και να λέμε ότι εμείς τον αναδείξαμε. Το πολύ ως το Σάββατο θα γίνει ανοιχτή γενική συνέλευση βάσει καταστατικού και ελπίζω να βγει νέα διοίκηση. Έχουμε 150 μέλη και συνδρομητές. Δεν γίνεται να υπάρχουν 12 ονόματα στη διοίκηση και να δουλεύει το ένα. Παράλληλα, ως έσχατη λύση, μετά από πέντε χρόνια, ρίχνω ξανά στο τραπέζι το θέμα της συγχώνευσης με τον Κάστορα. Ρίχνω το... μπαλάκι στον κ. Μπαχαδέρογλου. Καθαρίσαμε 1.200.000 ευρώ χρέη και ο Κάστορας πρέπει να γίνει Καστοριά. Δεν υπάρχει λόγος να λειτουργούμε με το δικό του ΑΦΜ. Υπερτερούμε βαθμολογικά, θα είναι πιο εύκολη η σωτηρία, αλλά γνωρίζω ότι εκείνος δεν είναι θετικός».
Θεόφιλος Ψυχογιός

Σχόλια