Γ’ ΕΠΣΚ Δύσκολη νίκη της Άνω Κώμης που την κρατά στην πρώτη θέση

Λαχτάρησε η Άνω Κώμη από την ομάδα του Ηρακλή Πτολεμαΐδας.Προηγήθηκε 2-0 με γκολ του Τσιμπούρα και του Δημήτρη Πήττα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και όλα έδειχναν για άλλο ένα ήσυχο κι εύκολο τρίποντο.
Οι φιλοξενούμενοι όμως  είχαν διαφορετική γνώμη,  δεν τα παράτησαν έπαιξαν με ποδοσφαιρικό θράσος  ισοφάρισαν  με τους Βερύκκοκο -  Γκουτζαμάνη κλείνοντας  το ημίχρονο με 2-2 .

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 80’  για να έρθει η λύτρωση με σουτ φωτοβολίδα από τον Σάκη Πάντζιο 3-2. Το ματς κλειδώθηκε στο 90΄με γκολ του Πλιάτσιου φέρνοντας  τις καρδιές των συμπαικτών του προπονητή και των  φιλάθλων της Άνω Κώμης στον τόπο τους.
 Με τη νίκη τους αυτή η Άνω Κώμη παρέμεινε στην πρώτη θέση έχοντας 32 βαθμούς. Μετρώντας 10 νίκες 2 ισοπαλίες και καμία ήττα.
Ένα βαθμό πιο πίσω η ομάδα του Ιωνικού. Την τριάδα των προνομιούχων θέσεων κλείνει η Λευκόβρυση.

Ευχαριστήριο της  ΑΕ Άνω Κώμης
Το  Δ.Σ. της Α.Ε.  Άνω Κώμης ευχαριστεί όλο τον κόσμο που στηρίζει και ακολουθεί την ομάδα στα γήπεδα κάθε αγωνιστική, τον προπονητή της ομάδος για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται και είναι ο λόγος που η ομάδα βρίσκεται σ’  αυτή τη θέση, σε συνδυασμό με το άριστο κλίμα που επικρατεί.  Ευχαριστεί τους παίκτες της ομάδας για το ήθος, την προσπάθεια και το ζήλο που δείχνουν για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.  Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κρατήσουμε την ομάδα ζωντανή σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, χωρίς γήπεδο στο χωριό μας και παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε..
Με εκτίμηση

Το ΔΣ 

Σχόλια