Α' ΕΠΣΚ: Δίκαιη μοιρασιά ..Το (Χ) δεν άρεσε σε κανέναν (φωτο-βίντεο)

 Μοιράστηκαν γκολ βαθμούς και εντυπώσεις Μακεδονικός και Εράτυρα, σ' ένα παιχνίδι πού  βάση   την συνολική του εικόνα όποια  ομάδα κέρδιζε θα ήταν μάλλον άδικο για την άλλη . 
 Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες παρέμειναν για έκτη αγωνιστική αήττητες.

Μακεδονικός και Εράτυρα  στο τελευταίο παιχνίδι του Α΄γύρου, αλλά και για το 2013  προσπάθησαν και κατάφεραν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, που αποζημίωσε τους  φιλάθλους.     
Το τελικό 2-2 αφήνει και στις δύο ομάδες μια γλυκόπικρη γεύση. Μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο, μπορούσαν να τα χάσουν όλα.

 Οι φιλοξενούμενοι κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα,  με τους γηπεδούχους να δίνουν χώρο , και να φεύγουν επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις.
Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού  οι παίκτες του Βικιάρη είχαν τον έλεγχο και ήταν αυτοί που έχασαν πρώτοι μεγάλη ευκαιρία αλλά κι αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ . 
Στη συνέχεια ο Μακεδονικός ισορρόπησε πίεσε,  αρχικά  ισοφάρισε, και έκλεισε το ημίχρονο  μπροστά στο σκορ με 2-1 .

 Ίδια εικόνα  και στο δεύτερο ημίχρονο με την Εράτυρα να κρατάει περισσότερη ώρα τη μπάλλα στα πόδια της, αλλά με τον Μακεδονικό στο πρώτο 20λεπτο να χάνει στις αντεπιθέσεις τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για να κλειδώσει το σκορ. Αυτό που δεν κατάφεραν οι παίκτες του Παπακώστα , το κατάφεραν οι  φιλοξενούμενοι ισοφαρίζοντας το ματς.  Στα τελευταία λεπτά μάλιστα θα μπορούσαν να κλέψουν τη νίκη αν ο Χόρχε και ο Λαζαρίδης ήταν πιο εύστοχοι  και δεν πετούσαν στα σκουπίδια τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. 

Φάσεις και γκολ
 Στο 3΄Ο Λαζαρίδης θα δώσει στον Τσίτσαρη αυτός χάνει το κοντρόλ, ο Βαρυτιμίδης αποκρούει, η μπάλα θα φτάσει στον Φιλλιπίδη που από κοντά θα πλασάρει αλλά ο Πιλικίδης θα διώξει πριν αυτή περάσει την τελική γραμμή. 
Στο 10΄κόρνερ Μπέμπη , διώχνει δύσκολα σε νέο κόρνερ ο Ζαρκοδήμος. 
Στο 21΄ο Κίλης με βαθιά μπαλιά θα βρει τον Χόρχε Τσίτσαρη, που με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή θα γράψει το 0-1. 
Στο 30΄λάθος της άμυνας της Εράτυρας ο Ματούλας , θα στρώσει πίσω στον Μπέμπη , που με ωραίο πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1 . 
Στο 42΄κόρνερ με τον Μπέμπη ,και ο  Αντωνόπουλος  με   κεφαλιά θα γυρίσει το παιχνίδι για την ομάδα του 2-1.
 Στο 58' Σουτ δυνατό του Ματούλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι , στην επαναφορά νέο σουτ του Σέχι λίγο έξω . 
Στο 60΄σέντρα Μαμάτσιου διώχνει με γροθιές ο Ζαρκοδήμος , η μπάλα θα φτάσει στον Ματούλα , που θα επιχειρήσει να κρεμάσει τον Ζρκοδήμο , αλλά ο Κίλης πριν η μπάλα περάσει την γραμμή θα απομακρύνει. 
Στο 65΄σουτ δυνατό του Γκαραγκούνη διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Βαρυτιμίδης . 
Στο 69΄ο Ματούλας θα βρεθεί μόνος απέναντι στον Ζαρκοδήμο , αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας της Εράτυρας θα πέσε στα πόδια του και θα απομακρύνει τον κίνδυνο .
 Στο 71΄ο Τσίτσαρης την κατάλληλη στιγμή θα σπάσει τη μπάλα στον Καραμίκα που από κοντά ψύχραιμα θα ισοφαρίσει .
 Στο 77΄κόρνερ Μπέμπη κεφαλιά Αργυρόπουλου , εντυπωσιακή  απόκρουση του Ζαρκοδήμου. 
Στο 81΄ο Τσίτσαρης μόνος απέναντι στον Βαρυτιμίδη θα σουτάρει αλλα ο έμπειρος τερματοφύλακας του Μακεδονικού θα σώσει την εστία του .
 Στο 89΄κόρνερ του Λαζαρίδη δύσκολα ο Βαρυτιμίδης κι ενω η μπάλα κατευθύνεται στα δίχτυα ο Αντωνόπουλος την πετάει κόρνερ. . 

Μακεδονικός (Παπακώστας ) Βαρυτιμίδης, Μυλωνάς , Πιλικίδης Στ. Αντωνόπουλος , Πιλικίδης Αργ. , Ζιαζιάς , Μαμάτσιος (75΄Παπαδημητρίου), Σέχι , Ζαχαριάδης (46΄Αργυρόπουλος ) Ματούλας, Μπέμπης (80΄Νικολάου ).

Αναγέννηση Εράτυρας ( Βικιάρης ) Ζαρκοδήμος , Κίλης, Μήλιος (46΄Τσιόρκας), Βουζιάνας (74΄Τσιμόπουλος), Γκαραγκούνης, Μπλαμπάνης, Λαζαρίδης, Μούστα , Αποστολόπουλος , Φιλιππίδης Μ. (46΄Καραμίκα ) Τσίτσαρης    


Διαιτητής: Καρατέρπος
Βοηθοί: Μπισούκης, Μπέλτσου  

φωτο



Σχόλια