Β’ ΕΠΣΚ: Δίκαιη μοιρασιά

Κοζάνη 2004 – Δόξα Ροδιανής 1-1
 Μέσα σε τρία λεπτά μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στο γήπεδο της Νέας Νικόπολης, η Κοζάνη 2004 και η Δόξα Ροδιανής, σ’ ένα πολύ κάλο κλίμα, μέσα κι έξω από το γήπεδο.
 Τις δυο ομάδες τις ενώνει μια ιδιαίτερη φιλία τα τελευταία χρόνια  κι αυτό το απέδειξαν και σήμερα. Έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο !!!!!!


 Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, έχασαν καλή ευκαιρία με τον Ράπτη στο 25’ κι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 27' με κεφαλιά του Παπαστάμκου από τη μικρή περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπανικολάου.
 Δεν το χαρήκαν για πολύ όμως, αφού στο 33' ο Νάνος θα εκτελέσει σουτ φάουλ από δεξιά και στην πορεία της, θα βρεθεί ο Αντώνης Μάστορας και θα γράψει με πλασέ  το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, κι έχασαν την ευκαιρία,  να πάρουν τους τρεις βαθμούς, αφού σε δυο περιπτώσεις ο Νάνος και μια ο Τζέλλος βρέθηκαν σε θέση τετ α τετ αλλά ήταν άστοχοι.
 Ήταν όμως και άτυχοι, αφού είχαν και δυο δοκάρια, το πρώτο από κεφαλιά του Παλημάρκου και το δεύτερο από δυνατό σουτ του Νάνου. Οι πιτσιρικάδες των γηπεδούχων που έφευγαν πολύ γρήγορα στην κόντρα, αλλά ήταν κι αυτοί άστοχοι.

Πολύ καλή η διαιτησία των Σουλίδη Δ, Χονδροματίδη και Μιχαηλίδη

Κοζάνη 2004 (Μανδραβέλης): Τσατσόπουλος, Ζιαζιάς (85’ Φαρμάκης), Παπαστάμκος, Παπαδημητρίου, Γκούμας, Καραθανάσης, Νάνος, Αντωνιάδης (73’ Φωλίνας), Παπανικολάου (46’ , Κουνάβας, Ράπτης.


Δόξα Ροδιανής (Δύντσικος): Κωτούλας, Χλιαράς, Δαμιανίδης, Δύντσικος, Κεντεποζίδης, Μπάστορας Α. (75’ Δαβάνης), Νάνος, Παλημάρκος, Τζέλλος, Νάνος, Χλιαράς. 

Γ. Μάστορας

Σχόλια