Α’ ΕΠΣΚ Νίκησε αυτός που το ήθελε πιο πολύ (φωτο)

ΑΣ Ελίμειας – ΑΕΠ Καραγιαννίων 1-0 
Σε ένα παιχνίδι όπου όπως φαινόταν και από την εξέλιξη του, αυτός που θα πετύχαινε το γκολ θα κέρδιζε, η γηπεδούχος ομάδα με ένα υπέροχο σε εκτέλεση φάουλ από τον Κουτζιακουτζίδη πήρε το παιχνίδι από μια λαβωμένη από απουσίες παικτών ΑΕΠ η οποία παρότι για ένα ακόμα παιχνίδι είχε την κατοχή της μπάλας, έδειξε ότι έχει φοβερό πρόβλημα με το σκοράρισμα.    


Φάσεις και γκολ:
12΄σουτ από τα τριάντα μέτρα του Θεοδωρίδη δύσκολα θα διώξει ψηλά ο Βήττας.
23΄ φάουλ εκτελεσμένο με τον Δημητριάδη κεφαλιά του Τσικόπουλου ωραία θα διώξει ψηλά ο Ζηνόβιος σε κόρνερ.
30΄ ο Τσικόπουλος θα βγει στην πλάτη της άμυνας των παικτών της ΑΕΠ έγκαιρα θα βγει ο Ζηνόβιος και θα αποκρούσει.
44΄ επίθεση για τους γηπεδούχους την μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή θα δεχθεί ο Παπαδόπουλος θα συγκρουστεί με τον Ζηνόβιο η μπάλα κόρνερ ο τερματοφύλακας της ΑΕΠ αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού.
46΄ η εκτέλεση κόρνερ από τον Κουτζιακουτζίδη η μπάλα στο πίσω δοκάρι κεφαλιά ο Τσικόπουλος με τα ακροδάχτυλα ο Κωστής και την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού θα διώξει σε κόρνερ.   
53΄ φάουλ από τα τριάντα περίπου μέτρα εκτελεστής ο Κουτζιακουτζίδης θα στείλει την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας της ΑΕΠ και 1-0.
66΄ φάουλ με τον Μετικάνο υπέροχα στην αριστερή του γωνία θα διώξει ο Βήττας.
71΄ επέλαση του Μελισσινού μέσα στην περιοχή θα τραβηχτεί από πίσω από αντίπαλο αμυντικό θα βρεθεί στο έδαφος ο διαιτητής παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών της ΑΕΠ θα δείξει παίζεται.
75΄ γέμισμα του Μετικάνου μέσα στην περιοχή κεφαλιά του Σαββίδη λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
80΄ δυνατό σουτ του Βάλλα με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει ο Βήττας.
Διαιτητής του αγώνα ο κ. Μπαϊραμίδης ελέγχεται για την φάση που διαμαρτύρονται για πέναλτι οι φιλοξενούμενοι βοηθοί οι κ. κ. Παπαδόπουλος Χ. και Μπισούκης πολύ καλοί.

ΑΣ Ελίμειας (Κουτσώνας) Βήττας Σιδέρης Δημητριάδης Κολλύβας (65΄ Βρόϊκος 84΄ Μανιάκας) Μανώλας Μαυρίδης Πασχαλίδης Παπαδόπουλος Τσακιλτζίδης Κουτζιακουτζίδης (80΄ Παπαβραμίδης) Τσικόπουλος.

ΑΕΠ Καραγιαννίων(Δημητριάδης) Ζηνόβιος (45΄ λ. τ. Κωστής)  Τσίλης Βάλλας Σαββίδης Ζερβανταρίδης Παπακωνσταντίνου Αλεξανδρής  Μετικάνος  Μελισσινός Βογδόπουλος (55΄ Kugja)    Θεοδωρίδης

Γιάννης Αραβόπουλος 
  







Σχόλια