Α’ ΕΠΣΚ: Ο Τζουβάρας στον Εορδαϊκό … Φιλική νίκη με τα Αεράτα

Την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Εορδαϊκός, αποκτώντας τον Δημήτρη Τζουβάρα. Πρόκειται για έμπειρο αμυντικό χαφ, που στα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης, ωστόσο πλέον επέστρεψε λόγω εργασίας στα «πάτρια εδάφη» και συμφώνησε με τον πρωτοπόρο της Α΄ κατηγορίας, Εορδαϊκό. 

Ο Τζουβάρας έχει εμπειρία και από Δ΄ εθνική, με τον Εχίνο Σπορ, τελευταία του ομάδα ήταν στο Κουτσό και αναμένεται να βοηθήσει την προσπάθεια που γίνεται για πρωτάθλημα και επιστροφή στη Γ΄ εθνική.


Νίκη με τα Αεράτα: Φιλική νίκη σημείωσε χθες ο Εορδαϊκός, επικρατώντας στην Πτολεμαΐδα 1-0 των Γρεβενών Αεράτων. Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, κατά διαστήματα αμφίρροπο, όπου οι γηπεδούχοι του Κώστα Τσαγκαλίδη ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη ανέβασαν την απόδοσή τους οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Μπαλοδήμου. Η νίκη του Εορδαϊκού, πάντως, ήταν δίκαιη. Το μοναδικό τέρμα πέτυχε στο 35΄ ο Παύλος Χαϊτίδης με κεφαλιά, σε σέντρα του Γιώργου Μαυροματίδη. Στο δεύτερο μέρος ο Τζουβάρας είχε κεφαλιά στο δοκάρι, τετ-α-τετ έχασαν οι Σερσέμης, Τσακώνης.

Διαιτητής: Σωτηριάδης.

Εορδαϊκός: Περπερίδης, Γ. Συμεωνίδης, Ακρ. Ακριτίδης, Π. Τσαγκαλίδης, Πακάλτσης, Ηλ. Τσαγκαλίδης, Χαϊτίδης, Δαλκερανίδης, Μαυροματίδης, Σερσέμης, Τσακώνης. Έπαιξαν και οι Καραπακλίδης, Τζουβάρας, Π. Ακριτίδης, Κ. Συμεωνίδης, Δούγκας, Σουγιουλτζής, Λιάμης, Κωνσταντινίδης.


Γρεβενά Αεράτα: Βίδρας, Σπηλιώτης, Βασιλόπουλος, Κατσαντώνης, Ίττης, Θ. Λάλος, Μπαλοδήμος (70΄ Δημητριάδης), Αναστασιάδης (70΄ Τζάτσος), Δημόπουλος, Π. Λάλος, Αποστολίδης.

επιμέλεια: Κώστας Νικολαΐδης

Σχόλια