Α’ ΕΠΣΚ: Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Ελίμεια ... Έμφραγμα στις καθυστερήσεις για τον Φούφα που βράζει για την διαιτησία (φωτο - βίντεο)

ΑΕ Ελίμειας – Μακεδονικός Φούφα 2-2
Μετά από παιχνίδι θρίλερ, που είχε δύο γκολ στις καθυστερήσεις, η Ελίμεια  κατάφερε από 0 - 2 που έχανε από την ομάδα του Μακεδονικού Φούφα να ισοφαρίσει και να πάρει έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι έναν ανέλπιστο πόντο.

Οι φιλοξενούμενοι τα έχουν με τον κ. Σουλίδη αλλά και με την κ. Γκέκα. Ο Μακεδονικός Φούφα διαμαρτύρεται  για χέρι του σκόρερ Τσικόπουλου   στο πρώτο γκολ, αλλά και για οφσάιντ του  Γιαπράκα στο δεύτερο γκολ της ισοφάρισης.
 Το ματς ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς αφού έκρυβε συγκινήσεις και ανατροπές στο τέλος, με τους «Κροκιώτες» να μειώνουν στο 92΄και να ισοφαρίζουν στο 95΄!!!. Τελικά στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν τελειώνει πριν το σφύριγμα του διαιτητή...
Ήταν ένα ματς -  του οποίου το σενάριο δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο μετρ του είδους Άλφρεντ Χίτσκοκ. 
Ο Φούφας  μια σοβαρή και έμπειρη ομάδα  φαινόταν να πατάει καλύτερα ,με το ξεκίνημα του παιχνιδιού , εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του  δόθηκαν και προηγήθηκε με 0-2.  Η Ελίμεια σιγά σιγά ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά στην κανονική διάρκεια  φάνηκε «τσακωμένη» με το γκολ και βρέθηκε  πρόσωπο με πρόσωπο με την ήττα, είχε το ψυχικό σθένος  το κουράγιο και την μεγάλη έμπνευση του προπονητή και γύρισαν στις καθυστερήσεις "τούμπα" ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο.
Συγκεκριμένα ο κ. Κουτσώνας βλέποντας το παιχνίδι να γέρνει στη μεριά του αντιπάλου, τόλμησε κάνοντας στο 72΄ κίνηση ματ... Έριξε στον αγώνα τον άρρωστο όλη την εβδομάδα Γιαπράκα βάζοντας τον σαν δεύτερο σέντερ φορ δίπλα στον Τσικόπουλο. Ο έμπειρος αμυντικός ανταποκρίθηκε πλήρως στην  αποστολή του και δικαίωσε τον προπονητή του αφού ήταν αυτός που έδωσε την μπαλιά στο πρώτο γκολ , αλλά κι αυτός που σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης.
Φάσεις και γκολ
Στο 18΄ με ωραίο σουτ ο Τοπάλης έξω από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 32΄φάουλ με τον Κουτζιακουτζίδη η μπάλα κοντράρει σε σώματα , φτάνει στον Κοντοδήμο που αιφνιδιάζεται και δεν μπορεί από κοντά να τη στείλει στα δίχτυα . Στο 44΄φάουλ του Κουτζιακουτζίδη διώχνει ωραία ο Σακαρίδης.
Στο 45΄ο Μούκας βγαίνει στην αντεπίθεση , σπάει τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι στον Περιχανά που από κοντά σουτάρει άουτ και χάνει μεγάλη ευκαιρία.
Στο 48΄σουτ Τσακιλτζίδη άουτ,
Στο 50΄φάουλ του Τοπάλη , μπλοκάρει ο Βήττας,.
Στο 54΄φάουλ με τον Κοντοδήμο , ο Σακαρίδης ακουμπάει τη μπάλα αυτή βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και περνάει κόρνερ.
Στο 55΄αντεπίθεση του Φούφα με τον Μπίντση , την κατάλληλη στιγμή θα σπάσει ωραία στον Τοπάλη που δε θα δυσκολευτεί  κι από κοντά  θα γράψει το 0-2.
Στο 75΄τραυματισμός του Σακαρίδη στον αυχένα -μπαίνει ο Αντωνιάδης
Στο 76΄κόρνερ Κουτζιακουτζίδη κεφαλιά του Γιαπράκα , λίγο έξω.
Στο 80΄δυνατό σουτ του Τοπάλη από καλό σημείο , λίγο έξω.
Στο 93΄ο Γιαπράκας θα βρει τον Τσικόπουλο που θα πλασάρει τον Αντωνιάδη και θα μειώσει σε 1-2 (φωνές από την ομάδα του Μακεδονικού για χέρι του Τσικόπουλου).
 Στο 95΄ο Παπαδόπουλος θα βγάλει τη σέντρα κεφαλιά του Γιαπράκα η μπάλα στα δίχτυα για το 2-2 με τους παίκτες της Ελίμειας να γίνονται ένα κουβάρι από τους πανηγυρισμούς και τους ανθρώπους του Φούφα να πέφτουν επάνω σε διαιτητή και επόπτη(κ. Γκέκα ) και να διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Στις διαμαρτυρίες ο κ. Σουλίδης αποβάλει τον Ίτσκο.
Τα εύσημα στον προπονητή του Φούφα κ. Καραγκιολίδη που παρά την πικρία του για το τελικό αποτέλεσμα με την παρέμβασή του  ήταν αυτός που ηρέμησε τα πνεύματα  όσον αφορά την ομάδα του που έβραζε ...

Καζάνι που βράζει ο Φούφας
 Για μεγάλη σφαγή και μεγάλη κλοπή, μιλάνε στο Φούφα. Αυτό είναι το πικρό συναίσθημα που επικρατεί στον Φούφα για τον αγώνα με την Ελίμεια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει : Κρίμα και άδικο για την ομάδα μας  που έφυγε από το γήπεδο  χωρίς τους τρεις βαθμούς. Είμαστε ακόμα μια φορά μάρτυρες μιας  εγκληματικής διαιτησίας. Ένας διαιτητής και μια βοηθός που με τις  αποφάσεις τους στο τέλος του αγώνα αλλοίωσε το αποτέλεσμα στερώντας από την ομάδα μας τη νίκη. Γι αυτό κ. Σουλίδη και κ. Γκέκα είστε ανεπιθύμητοι για το ποδόσφαιρο. Μέσα από την ανακοίνωση αυτή, στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα ότι δε θέλουμε την εύνοια κανενός αλλά ίση μεταχείριση με όλους

ΑΕ Ελίμειας (Κουτσώνας): Βήττας, Σιδέρης, πασχαλίδης, Δημητριάδης, Μανώλας, Κολλυβάς (46’ Μανιάκας), Τσακιλτζίδης, Παπαδόπουλος, Κοντοδήμος (72’ Γιαπράκας), Κουτζιακουτζίδης, Τσικόπουλος.

Μακεδονικός Φούφα (Καραγκιολίδης): Σακαρίδης (75’ α.α. Αντωνιάδης), Ίτσκος, Κοτζαφίλιος, Πολυχρονίδης (46’ χατζηρούμπης), Λεμονής, Μούκας, Φαχαντίδης, Περιχανά, Μπίντσης, Τοπάλης, Κεσκελίδης (66’ Καρασούνας).

Διαιτητής: Σουλίδης Ε.

Βοηθοί: Γκέκα, Λαμπριανίδης 

Σχόλια