Ανακοίνωση του ΑΣ Απόλλων Ακρινής

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου  ΑΠΟΛΛΩΝ  ΑΚΡΙΝΗΣ μετά τα τελευταία θλιβερά γεγονότα που προέκυψαν με εκατέρωθεν παραιτήσεις Διοικητικού Συμβουλίου και Προπονητή , έχει την υποχρέωση να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό.  



    Η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της κατάφερε μετά και τον αγώνα με την Αναγέννηση Πτολεμαΐδας να έχει σε 12 παιχνίδια 11 νίκες , να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να βρίσκεται στα ημιτελικά του κυπέλλου Νομού Κοζάνης.  Μέχρι και την συγκεκριμένη αγωνιστική δεν υπήρξε κανένα ιδιαίτερα σοβαρό θέμα τόσο στο αγωνιστικό τμήμα όσο και στο διοικητικό.  Δυστυχώς προέκυψε από κάποιους ποδοσφαιριστές θέμα με την διοικητική και αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας και συγκεκριμένα ο διαχωρισμός ποδοσφαιριστών σε τοπικούς και ξένους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημιουργηθούν και συνθήκες διαλόγου ώστε τα όποια μικρά ζητήματα να έβρισκαν λύσεις.  Δεν μπορεί ποδοσφαιριστής ομάδος να επιθυμεί να ασκεί διοίκηση, είναι αδιανόητο.  Συνολικά όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδος μας , δεν έχει το παραμικρό ζήτημα με την διοίκηση, το τεχνικό τιμ, αλλά και με τον διαχωρισμό ξένων και τοπικών παικτών και έχει όντως εκπλαγεί από την κάκιστη τροπή που πήρε το όλο συμβάν.  Δεδομένα έγινε κακή διαχείριση της κατάστασης συνολικά απ όλους και δυστυχώς η Διοίκηση μετέπειτα πήρε αποφάσεις που σε καμιά περίπτωση δεν ήθελε , καθώς για τους ποδοσφαιριστές υπήρξαν και οι ανάλογες κυρώσεις. 

    Για την ομάδα μας τώρα , γνωρίζουμε πλέον ότι το ρόστερ της ομάδας έχει αλλάξει αρκετά απ τον αρχικό καλοκαιρινό σχεδιασμό καθώς κι’ άλλα προβλήματα που υπήρξαν εκτός του παραπάνω περιστατικού , έχουν οδηγήσει την ομάδα να λειτουργεί με αρκετούς νεαρούς (ευχάριστο γεγονός) , αλλά και με μικρό σε αριθμό ποδοσφαιριστές συνολικά. Κρίνουμε ότι το όλο ζήτημα δεν χρίζει περαιτέρω ανάλυσης καθώς είναι αδιανόητο σε μια ομάδα να διαχωρίζονται οι ποδοσφαιριστές.   Το Διοικητικό Συμβούλιο , όλοι οι ποδοσφαιριστές ο προπονητής και καθολικά όλοι οι κάτοικοι του χωριού συνεχίζουμε έχοντας ως κριτήριο όλοι μαζί να χαρούμε το ποδόσφαιρο.  Το διοικητικό συμβούλιο έχει ως γνώμονα ότι ‘’ο αθλητισμός ενώνει και δημιουργεί φιλίες’’ και μ αυτό και μόνο το σκεπτικό συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι 

Η αθλητική οικογένεια του Απόλλων Ακρινής εύχεται σε όλο τον κόσμο Υγεία, Καλές Γιορτές και δημιουργικό κι ευτυχισμένο το 2014!  

ΤΟ Δ.Σ.
Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΙΝΗΣ

Σχόλια