Γ’ Εθνική: Με Παπαδόπουλο.. ξανά στο πάγκο συνεχίζει η Κοζάνη - Πυρσός Γρεβενών: Συνεργασία με Ολυμπιακό Βόλου - Καστοριά: Δίψα για νίκη με τη Λάρισα

Με Παπαδόπουλο.. ξανά  στο πάγκο συνεχίζει η Κοζάνη

Επιστροφή  στα παλιά λημέρια ένας παλιός γνώριμος των ερυθρόλευκων. Οι συζητήσεις των καφενείων των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον Βασίλη Παπαδόπουλο να επιστρέφει, ύστερα από δύο χρόνια περίπου στην ομάδα της Κοζάνης, τελικά επαληθεύτηκαν κι από χθες  το απόγευμα
ανέλαβε τα καθήκοντά του εν όψη του παιχνιδιού  με την Δόξα Πενταλόφου εκτός έδρας Να αναφέρουμε ότι παρελθόν από την ομάδα της Κοζάνης είναι και ο γυμναστής κι ο μέχρι την Δευτέρα (παραιτήθηκε μετά το παιχνίδι με την Λάρισα ) υπηρεσιακός προπονητής Σάκης Τζηκαλιός. Στα αγωνιστικά, ο Προβίδας δεν υπολογίζεται ξανά για την ομάδα της δυτικής Μακεδονίας, ενώ αμφίβολοι είναι οι Καραμπατζάκης, Χαματάι, αλλά και οι Πιπινίκας, Στεργιόπουλος που τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.   



Πυρσός Γρεβενών: Συνεργασία με Ολυμπιακό Βόλου
Γενικό πλαίσιο αμοιβαίας στήριξης εγκαινιάζουν οι δυο ομάδες. όπως αποκαλύπτει ο πρόεδρος των πράσινων της δυτικής Μακεδονίας, Δημήτρης Πατσιούρης.
 «Παράθυρο» για δανεικούς από τους Θεσσαλούς.
Στενή συνεργασία με τον Ολυμπιακό Βόλου αποκάλυψε ο πρόεδρος του Πυρσού Γρεβενών, Δημήτρης Πατσιούρης. Η συνεργασία δεν αποκλείεται να αφορά και παίκτες στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά και ένα γενικότερο πλαίσιο αμοιβαίας στήριξης και... δοσοληψίας.
Εξάλλου, ο Πέτρος Τσούκλης προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία στους παίκτες των πράσινων, πριν το ντεμπούτο της Κυριακής με την Πρέβεζα εντός έδρας, παιχνίδι για το οποίο δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απουσίες.
Στα μεταγραφικά, σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, με τον τερματοφύλακα του Κάστορα, Γρηγόρη Κοσμίδη και τέσσερις-πέντε παίκτες ακόμα, ενώ προσεχώς θα αποχωρήσουν ένας-δυο παίκτες ακόμα.
                                    
Καστοριά: Δίψα για νίκη με τη Λάρισα

Στον αστερισμό του ντέρμπι με την πρωτοπόρο ΑΕΛ την Κυριακή κινούνται οι «γουναράδες». Απόντες οι Κουρτίδης, Τάντσης, Αβραμίδης, τι δηλώνει στο ο προπονητής, Κώστας Κορμαρής.
Μετά από πέντε σερί νίκες (η μια στα χαρτιά με τον Τηλυκράτη Λευκάδας) η φορμαρισμένη Καστοριά, από το τρίτο σκαλί της κατάταξης και το μείον πέντε από την κορυφή, απειλεί την Κυριακή εντός έδρας την πρωτοπόρο Λάρισα, που δείχνει... άτρωτη. Ο Κώστας Κορμαρής περιμένει κατάθεση ψυχής από τους παίκτες του, αλλά και ένα γεμάτο γήπεδο, ενώ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κουρτίδη (ίσως υποβληθεί σε αρθροσκόπηση) και Αβραμίδη και στον στρατευμένο Τάντση.

Ο τεχνικός της Καστοριάς με δηλώσεις του ανέφερε: «Είναι ένα ματς που περιμένουμε με ενδιαφέρον. Θα αναβιώσουν παλιές καλές στιγμές, δυο μεγάλων και ιστορικών επαρχιακών ομάδων. Το βλέπουμε σαν πρόκληση και δυνατό τεστ το ματς με την ΑΕΛ. Θα έχουμε όρεξη, δίψα, διάθεση και κίνητρα για νίκη. Περιμένω από τους παίκτες να αγγίξουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Δεν είναι καθοριστικό το ματς, δεν κρίνεται κάτι. Και με νίκη και με ήττα, θα υπάρξει «αύριο» και για τους δυο».

«Πάντα με εξιτάρανε»
Για να συνεχίσει ο Κορμαρής: «Εκτός από την ΑΕΛ, και η Καστοριά είναι μεγάλη ομάδα. Οι παίκτες μας είναι παλικάρια και μετά από πέντε νίκες θα κάνουν ξανά κατάθεση ψυχής. Είναι ένα ελκυστικό ματς, αλλά δεν θα έχουμε πίεση. Θέλουμε να ξεδιπλώσουμε τις αγωνιστικές μας αρετές, έχοντας διαγράψει από το λεξιλόγιο τη λέξη φόβος. Ο εμπορικός αντίπαλός μας, δίνει ευκαιρία για έσοδα. Ελπίζουμε σε εισπρακτική επιτυχία και ανάσα για τα ταμεία, ώστε να έχουμε ηρεμία. Είναι δύσκολο παρά το ταλέντο για την Καστοριά φέτος το κάτι παραπάνω, κλειδί είναι πάντα το οικονομικό. Και εμένα ως παίκτη αυτά τα ματς με εξιτάρανε. Προετοιμαζόμουν ψυχολογικά και είχα καλή απόδοση, βάζοντας κρίσιμα γκολ».

Θεόφιλος Ψυχογιός
                      
 
11η  αγωνιστική  (22/12)
Δόξα Πενταλόφου – Κοζάνη
Μαστροδήμος, Νίκζας, Μάνος (Λάρισας)

Πυρσός Γρεβενών – Πρέβεζα
Τρέβλας, Γιάντσης, Κελεσίδης (Ημαθίας)

Κεραυνός Θεσπρωτικού – Κάστορας

Γκιάφης, Κακατσίδης, Αντωνόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

Οδυσσέας Κορδελιού – Οικονόμος Τσαριτσάνης

Τσαλουχίδης, Ναλμπάντης, Νικηφορίδης (Κιλκίς)

Δόξα Κρανούλας – Θεσπρωτός

Αθανασίου, Γαρδικιώτης, Μπουντούρης (Άρτας)

Καστοριά – ΑΕΛ

Τερετίδης, Λάζαρης, Μηναδάκης (Καβάλας)

Όλυμπος Κέρκυρας – Καμπανιακός

Διώτης, Μπρέσιακας, Σπυριδόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

Βαθμολογία
Λάρισα 27
Τσαριτσάνη 25
Καστοριά 22
Εθνικός Φιλιππιάδας 18
Κορδελιό 17
Καμπανιακός 17
Κοζάνη16
Θεσπρωτός 15
Πυρσός Γρεβενών 14
Δόξα Πενταλόφου 13
Όλυμπος Κέρκυρας 13
Δόξα Κρανούλας 9
Κεραυνός Θεσπρωτικού 7
Πρέβεζα 7
ΑΟ Κάστωρ 6
Τηλυκράτης Λευκάδας αποχώρησε
Πρέβεζα  - Κεραυνός Θεσπρωτικού

Λάρισα  - Όλυμπος Κέρκυρας 

Σχόλια