Γ' ΕΠΣΚ - Αίας Μικροβάλτου: «Είμαστε ακόμα ζωντανοί…» (φωτο - βίντεο)

Αίας Μικροβάλτου – Α.Ε. Καισαρειας-Κήπου-Σπάρτου  5-1

Νίκη ανάκτησης της ψυχολογίας και επιβεβαίωση ότι η ομάδα εξακολουθεί να "υπάρχει", μετά την τραυματική εξέλιξη της προηγούμενης αγωνιστικής (6 κόκκινες κάρτες), πέτυχε η ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου επί της ομάδας της Α.Ε. Καισαρειάς-Κήπου-Σπάρτου με σκορ 5-1, το απόγευμα του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου 2013, στο πλαίσιο της 12ης (προτελευταίας) αγωνιστικής του 1ου γύρου της Γ΄ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.

Και η μεγαλύτερη "νίκη" βέβαια, μπροστά στο φάσμα της διάλυσης, ήταν η ανταπόκριση και η συστράτευση στο κάλεσμα παικτών της ομάδας που για διαφόρους απείχαν από την αγωνιστική δράση. Όπως επίσης και η παρουσία των φιλάθλων του Μικροβάλτου, που ήταν περισσότεροι από τις τελευταίες αναμετρήσεις και εμψύχωσαν τους παίκτες που αγωνίστηκαν.
Αγωνιστικά το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, αφού η ομάδα του Μικροβάλτου, παρά τις απουσίες βασικών της παικτών, κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη πολύ νωρίς, προηγούμενη ήδη από το 40΄ με 5-0. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν φιλότιμα, κράτησαν για αρκετά διαστήματα τη μπάλα στην κατοχή τους δημιουργώντας και κάποιες ευκαιρίες, αλλά δέχτηκαν "εύκολα" γκολ -3 στο διάστημα 4 λεπτών 28΄έως 32΄- και ηττήθηκαν φυσιολογικά.
Τα γκολ του αγώνα:
4΄ 1-0 με τον Αντώνη Γιαννόπουλο, με κοντινό σουτ
28΄ 2-0 με τον Γιώργο Παπαδημητρίου, που απλά "έσπρωξε" τη μπάλα στο κενό τέρμα, μετά από πάσα του Μπαρτζώκα
30΄ 3-0 και πάλι από τον Αντώνη Γιαννόπουλο (2ο προσωπικό) από κοντά
32΄ 4-0 από τον Ανδρέα Γιαννόπουλο, που ελίχτηκε ωραία και πλάσαρε από τη μικρή περιοχή
40΄ 5-0 από τον Φίλιππο Χαρισόπουλο, που επίσης πλάσαρε από κοντά παίζοντας το 1-2 με τον Αντώνη Γιαννόπουλο
45΄ 5-1 το γκολ της "τιμής" για τους φιλοξενούμενους με πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Τζιδημόπουλος
Με την συγκομιδή των 22 βαθμών και την  τέταρτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, η χειμερινή περίοδος για την ομάδα του Μικροβάλτου κλείνει ικανοποιητικά -κάκιστη παρένθεση η 11η αγωνιστική-, με τη ομάδα να έχει δείξει ότι δικαιούνταν και κάτι περισσότερο…
Πάντως η νίκη αυτή θα λειτουργήσει ηρεμιστικά και ευεργετικά στους παίκτες της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας, μετά τη διακοπή του τοπικού πρωταθλήματος για ένα περίπου μήνα (μέχρι 18/19.1.2014).
Η διαιτησία των Μαλιούρα-Σπέντζα-Βεξεβάνου ήταν καλή, αφού δεν είχε να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, μιας και το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ήσυχο και κύλησε σε αθλητικά πλαίσια.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ (Μαρκόπουλος Βασίλης): Τζιούτζιος Γιώργος, Καβουρίδης Αχιλλέας (20΄ Μανάδης Γιάνννης ), Θεοχάρης Απόστολος, Σαΐτης Γιώργος, Γιαννόπουλος Αντώνιος, Μαρκόπουλος Βασίλειος (46΄ Τζουκόπουλος Αλέξανδρος), Χαρισόπουλος Φίλιππος, Γιαννόπουλος Ανδρέας, Παπαδημητρίου Γιώργος, Μπαρτζώκας Γιώργος (65΄ Μάστορας Χάρης), Χαρισόπουλος Απόστολος.
Στην αποστολή  ήταν ακόμα  οι: Τζουκόπουλος Αχιλλέας.

Α.Ε. ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ  - ΚΗΠΟΥ – ΣΠΑΡΤΟΥ (Ρουσόπουλος Κώστας): Γκογκομήτρος Φωτ., Παπαδόπουλος Ιωαν., Τρομπούκης Λαζ.Ι, Ρουσόπουλος Αναστ., Τρομπούκης Λαζ.ΙΙ, Παπατσιμούλης Νικ., Βίλδος Βασ. (70΄ Ρουσόπουλος Ρουσ.), Καραμήτσος Γεωργ., Φραγκιάδης Δημ., Γερογιάννης Χρησ., Τζιδημόπουλος Εμμ.(53΄ Γαύρος Στυλ.).
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Παπαδόπουλος Γεώργ., Παπαζήσης Αθαν., Κομπούρας Γεώργ., Τσιολιάς Ευάγγ., Ταϊγανίδης Αλεξ.. 

Γ.Μαστρ.












Σχόλια