Παπαδόπουλος: Μπορεί περισσότερα η Κοζάνη

Για την επιστροφή του στους ερυθρόλευκους μετά από μια διετία μίλησε ο έμπειρος τεχνικός, που έκανε αναφορά και στο ντεμπούτο του με τους Κοζανίτες, εκτός έδρας με τη Δόξα Πενταλόφου.
Ο Βασίλης Παπαδόπουλος, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην Κοζάνη, υποστήριξε:
«Τα περισσότερα χρόνια ζω στην Κοζάνη. Ήρθα σε γνώριμο γήπεδο, με τα περισσότερα παιδιά έχουμε δουλέψει μαζί τα περασμένα χρόνια και ήρθα να βοηθήσω και να συνεχίσω να υπάρχει αυτή η ομάδα μέσα απ' τις πολλές δυσκολίες. Οι παίκτες και ο πρόεδρος κάνουν μεγάλη προσπάθεια γι' αυτό και σε αυτή τη διαδικασία θέλω να είμαι κι εγώ κοντά για να βοηθήσω. Πάντα λέμε πως η Κοζάνη πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια. Σωστά έλεγαν πως στόχος είναι η άνοδος, αλλά η αλήθεια είναι πως έχει μείνει πολύ πίσω. Εμείς θα κάνουμε άλλη μια προσπάθεια με τα παιδιά για να φέρουμε την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα. Και το εννοώ αυτό. Ακόμα και σε ματς που έχασε η Κοζάνη, είχε καλό πρόσωπο. Αδικούσε τον εαυτό της και μπορεί να κάνει περισσότερα, από τους παίκτες εξαρτάται να φέρουν ψηλά την ομάδα».
Για να καταλήξει ο Παπαδόπουλος με αναφορά στο ντεμπούτο του, την Κυριακή εκτός έδρας με τη Δόξα Πενταλόφου: «Η βαθμολογική θέση των ομάδων δεν παίζει ρόλο. Η Δόξα Πενταλόφου είναι κατώτερη σε αξία από την Κοζάνη και γι' αυτό πρέπει να έχουμε στόχο μόνο τη νίκη, οπουδήποτε παίζουμε, είτε μέσα, είτε έξω».
Στα αγωνιστικά, ο Πιπινίκας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και θα ηγηθεί των αγωνιστικών προσπαθειών, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Προβίδας, Καραμπατζάκης, Στεργιόπουλος και Χαματάι.
dokari.gr

Σχόλια