Αισθητή η παρουσία στο Κιλκίς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κick Βoxing οι «Μαχητές Κοζάνης»

Φωτογραφία: 1 ΚΑΙ 3 ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΜΑΣ :-)
1η και 3η θέση για τα Μαράκια 
Ο Αθλητικός Σύλλογος «Μαχητές Κοζάνης» έδωσε βροντερό παρών το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κick Boxing της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων Ε.Ο.Μ.Α στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων που εδρεύει στο Κιλκίς.
Οι αθλητές του συλλόγου  που έλαβαν μέρος είναι οι Παναγιώτης Κρικέλης (2η θέση), Γιάννης Τσιάμης (3η θέση +90), Νέο Δημήτρης Καφάζη (2η θέση), Άγγελος Νίτσας (1η θέση) και από το τμήμα του Αγίου Αθανασίου οι Άγγελος Κορκίδας (1η θέση), Γιάννης Χατζής, Χαράλαμπος Παπακάλας, Μαρία Σμηξιώτη, Μαρία Θεοδωρίδου, Θανάσης Τσαγγαδούρας και μαζί τους ο Αποστόλης  Κόμπτσιας.

Παναγιώτης Κρικέλης (2η θέση - εφήβων)
Γιάννης Τσιάμης (3η θέση +90)
Υπεύθυνος αποστολής ο προπονητής του Α.Σ. Μαχητές Κοζάνης Ηρακλής Πουτογλίδης ο οποίος στην σελίδα του συλλόγου στο fb αναφέρει πως η επιτυχία της συμμετοχής των Μαχητών άγγιξε το 100% επιβραβεύοντας τους αθλητές του λέγοντάς τους πως τον κάνανε υπερήφανο!!!
Δημήτρης Καφάζη 2η θέση

Για ακόμη μια φορά να σημειωθεί πως οι Μαχητές Κοζάνης συμμετέχουν δυναμικά σε Πανελλήνιους  αγώνες kick boxing και γενικά στα μαχητικά αθλήματα.

Άγγελος Κορκίδας (1η θέση)

Χρυσό Μετάλλιο για τον  Νίτσα Άγγελο














































περισσότερες φωτο στη σελίδα  ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ στο FB  




















Σχόλια