Α' ΕΠΣΚ: Άρης Μαυροπηγής – Ακαδημία Βοΐου 0-5

Με πού αποφασιστική εμφάνιση, η Ακαδημία Βοϊου πέρασε άνετα από τη Μαυροπηγή, κόντρα στον ελλιπή Άρη. Χατ-τρικ για τους νικητές του Δημήτρη Κάλφα πέτυχε ο Θόδωρος Αραβόπουλος, στο 8΄ (μετά από μπάσιμο και γύρισμα του Δονούλη) και με κεφαλιές στο 15΄(σε ωραία σέντρα του Στεργιόπουλου) και στο 44΄ 9μετά από σέντρα του Δημήτρη Τουλιόπουλου).
Στο 62΄ ο Κώστας Ελευθεριάδης με εύστοχο πέναλτι (ανατροπή του Δονούλη από τον τερματοφύλακα) το 0-4, στο 70΄ μακρινό σουτ του Κεϊσογλου απέκρουσε ο Παπακώστας και το οριζόντιο δοκάρι. Τέλος, στο 85΄ ο Γιάννης Δονούλης με ατομική προσπάθεια, πέρασε και τον τερματοφύλακα (0-5). Από τους νικητές δεν υστέρησε κανείς.

Μέτριος ο διαιτητής Τσιμεντερίδης (Τζουβάρας, Χ. Παπαδόπουλος), στο 42΄ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Δ. Καραγεωργίου, για έντονη διαμαρτυρία.

Άρης Μαυροπηγής: Β. Καραγεωργίου, Ευσταθιάδης, Τσιαρτσιανίδης, Αγγελίδης, Τ. Μπάρμπας, ΑΝ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, Δ. Καραγεωργίου, Παναγιωτίδης, ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ, Λ. Αθανασιάδης, Χαρίτων.


Ακαδημία Βοΐου: Παπακώστας, Δ. ΤΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΙΩΓΑΣ (80΄ Τσάμης), Ζησόπουλος, Λαδάς, Μαυρίδης, Φιλιόπουλος, ΔΟΝΟΥΛΗΣ, Στεργιόπουλος (55΄ Ευγενιάδης), ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ. 

Σχόλια