Β’ ΕΠΣΚ: Ακάθεκτο συνεχίζει το σερί των νικών το Βέρμιο Καρυοχωρίου (βίντεο)

Βέρμιο Καρυοχωρίου – Ακαδημία Σιάτιστας 3-0

Ακάθεκτο συνεχίζει το σερί του το Βέρμιο μετά και την 4 σερί νίκη που σημείωσε.
Η ομάδα του Βερμίου δεν πτοήθηκε από της διακοπές των εορτών των Χριστουγέννων, και σημείωσε την 4 νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.
Το 2014 μπήκε με το δεξί, για την ομάδα.
Η ομάδα του Βερμίου άρχισε να βρίσκει πλέον τα πατήματα της με αποτέλεσμα να έχουμε εκπληκτικές εμφανίσεις σε κάθε αγώνα είτε είναι φιλικό είτε πρωτάθλημα.
Είδη η δουλεία των μικρών άρχισε να αποδίδει καρπούς. Και σε αυτόν των αγώνα ο μέσος όρος των παικτών ήταν 16.5 έτη.
Στα το παιχνίδι ήταν ένας διαρκείς μονόλογος για την ομάδα του Βερμίου, που η κατοχή της μπάλας ήταν 70% --30%. Το Βέρμιο δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, που είχε μοιραίο παίκτη των 15χρονω Κοτταρίδη, που σε δυο περιπτώσεις έχασε ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ, ευτύχησε να σημειώσει 3 γκολ, και ανέβει πολύ βαθμολογικά αλλάζοντας και την ψυχολογία των παικτών.

Το φιλμ του αγώνα
Το Βέρμιο προηγήθηκε με γκολ από τα αποδυτήρια και συγκεκριμένα στο 2΄ όταν σε μια αντεπίθεση με των Αμπατζίδη έδωσε στον κενό χώρο και πλάγια αριστερά στον Χαραλαμπίδη Αμβρόσιο, αυτός μπήκε στην περιοχή μόνος και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.
Το δεύτερο γκολ ήρθε για το Βέρμιο στο 19΄ όταν έφυγε πίσω από τους αμυντικούς μόνος του ο Πιρίτσαους βγήκε τετ τα τετ, έκανε το σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας, στην επαναφορά αδράνησαν οι αμυντικοί , πηρέ την μπάλα ο συνήθεις σκόρερ Κοτταρίδης που με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά πλευρά του τέρματος και έκανε το 2-0.
Στο 42΄ είχαμε την φάση του αγώνα όταν και πάλι ο παίκτης του Βερμίου και Αμπατζίδης σπάει το οφσάιντ και βγαίνει τετ τα τετ με τον τερματοφύλακα αλλά την τελευταία στιγμή των ανατρέπει ο αμυντικός ,
Στο 45΄ είχαμε την μεγάλη ευκαιρία για το Βέρμιο όταν ο Χαραλαμπίδης Σ, έβγαλε σέντρα όπου βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή ο Κοτταρίδης που με σουτ, η μπάλα πέρασε απελπιστικά άουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε επιθετικά για την ομάδα του Βερμίου , και συγκεκριμένα στο 49΄ ευτύχησε να κέρδισε πέναλτι σε ανατρέπει του Χαραλαμπίδη Αμβρόσιου.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πιρίτσαους που με σουτ έκανε το 3-0
Στο 58΄ έχουμε άλλη μια ευκαιρία για το Βέρμιο όταν σε πάσα του Ρωσσίδη στον Κοτταρίδη αυτής έκανε το σουτ, και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το τέρμα της Ακαδημίας Σιάτιστας .

Στο 60΄ πάλι ο Κοταρρίδης έχασε κλασική ευκαιρία όταν μετά από πάσα του Χαραλαμπίδη Αμβρόσιου αντί να δώσει πάσα στον αμαρκάριστο Αμπατζίδη προτίμησε να κάνει την φάση μόνος του που με σουτ απέκρουσε πάλι ο τερματοφύλακας .
Στο 80΄ είχαμε το πέναλτι για την Ακαδημία Σιάτιστας όταν έφυγε μόνος του ο Μουστάκας από τον Πιρίτσαους και ο τελευταίος τον ανέτρεψε.
Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τσιαούσης αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας Αβραμίδης.

Πολύ καλή η διαιτησία των Παπαδημητρίου, Μιχαηλίδης, Βαρδιάμπαση

Βέρμιο Καρυοχωρίου: Αβραμίδης, Ταϊγανίδης΄[75΄ Γεωργίαδης], Χαραλαμπίδης Σ, Πιρίτσαους, Ρωσσίδης, Πουλασικίδης, Χαραλαμπίδης Δ [ 61΄Χατζηλιάδης], Γκιούρος, Κοτταρίδης, Χαραλαμπίδης Αμβ, Αμπατζίδης[64΄Πανακης].
Προπονητής: Νίκος Γεωργιαδης

Ακαδημία Σιάτιστας : Διαμάντης, Ηλίας, Καρακουλάκης [ 54΄Τσιαόυσης] , Καρανάσιος, Καλαμπούκας, Μουστάκας, Πάτρας, Δάγγας, Δόλας [ 33΄Δάρλας], Λίαμας΄[46΄ Δαλαπάσχος], Κούγκας.
Προπονητής : Παπαρίζος Βασιλης



Σχόλια