Γ' Εθνική: Ήττα για Κάστωρ - Ελπίδες για παραμονή η Κρανούλα

Κάστορας – Δόξα Κρανούλας 1-2


Το πρώτο της «διπλό» τη φετινή σεζόν πανηγύρισε η Δόξα Κρανούλας, καθώς επικράτησε 2-1 του Κάστορα.Ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή στη Γ' Εθνική διατήρησε η Ηπειρώτικη ομάδα.
 Με αυτούς τους 3 βαθμούς και εκμεταλλευόμενη την ήττα του Καμπανιακού από την Φιλιππιάδα με 3-0, αλλά και την ισοπαλία των Γρεβενών με την Δόξα Πεντάλόφου (0-0), η Δόξα μείωσε σε 6 βαθμούς την απόσταση από τη ζώνη της σωτηρίας και έχει την ευκαιρία στα δύο επόμενα ματς με τον ΠΑΣ Πρέβεζας (εντός) και τον Κεραυνό Θεσπρωτικού (εκτός) να κάνει κι άλλα βαθμολογικά άλματα.
Οι «βυσσινί» ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 22’, 1-0  με πλασάρισμα από το ύψος του πέναλτι του Τζιώτζη, ύστερα από ωραία πάσα του Αντωνιάδη Κ.
Στο 33’ εκτέλεση φάουλ του Διαμαντή από τα 35 μέτρα. Διώχνει ο Μαντζάνας με κεφαλιά,πιάνει το σουτ ο Γκέκας  έξω από την περιοχή η μπάλα  φεύγει από τα χέρια του Στόικου, χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα. 
Δέκα λεπτά αργότερα η Κρανούλα πέτυχε το 1-2, όταν ο Σκλιβανίτης εκτέλεσε κόρνερ, ο Νάσιος σχεδόν από το σημείο του πέναλτι έπιασε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και έγραψε το τελικό σκορ.


ΑΟ Κάστωρ (Ποντίκης): Στόικος, Καρανάσιος, Τράντας, Μήνος, Δινάδης, Ιωαννίδης, Αντωνιάδης Κ,. Μηλιάτης, Τζιώτζης, Καλύβας, Μπορόζης

Δόξα Κρανούλας (Ζώης): Λόλας, Χάιδος, Γιαννούσης, Διαμάντης, Νασιούλης, Γκόλιας, Νάνος, Τσουμάνης, Νάσιος, Γκέκα (90’ Λύγκας), Σκλιβανίτης (85’ Κλείτσας)


Σχόλια