Α’ ΕΠΣΚ: Δύσκολη νίκη του Βελβεντού Άνανδρη επίθεση μετά το παιχνίδι σε παίκτη του Μακεδονικού και στην παρέα του (φωτο - βίντεο)

ΑΣ Βελβεντό – Μακεδονικός Κοζάνης  2-1

Δύσκολη νίκη πέτυχε το Βελβεντό, απέναντι στον Μακεδονικό Κοζάνης. Το Βελβεντό ήταν καλύτερο στο α’ ημίχρονο όπου πέτυχε τα δύο γκολ.
Στο β’ ημίχρονο ο Μακεδονικός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και  πίεσε τους γηπεδούχους. Το μόνο που κατάφερε όμως  ήταν να μειώσει σε 2-1, αφού από τη μία τα δοκάρια κι από την άλλη ο διαιτητής που ακύρωσε κανονικό γκολ, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Μακεδονικού, δεν άφησαν να φύγει ο Μακεδονικός έστω με το βαθμό της ισοπαλίας.
 Στο 1΄ ο Βαρυτιμίδης απέκρουσε τετ-α-τετ του Τρίχα, στο 13΄ φάουλ του Ευαγγέλου, κεφαλιά του Ελευθεριάδη άουτ.
Στο 35΄ ο Διβηκέλης τροφοδότησε τον Χρήστο Ελευθεριάδη, που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα (1-0).
Στο 40’ ο Μαμάτσιος με καφαλιά πάσα δίνει στο Μυλωνά, νέα κεφαλιά του Μυλωνά, μπλοκάρει ο Ζιώγας.
Στο 41΄ φάουλ του Ευαγγέλου, λάθος της άμυνας και ο Παναγιώτης Τρίχας με σουτ το 2-0.
Δύο λεπτά αργότερα, φάουλ του Μαμάτσιου, κεφαλιά του Ζαχαριάδη ελάχιστα άουτ, στο 62΄ κόρνερ του Ματούλα, κεφαλιά του Αργυρόπουλου και 2-1.
 Στο 72΄ φάουλ του Μαμάτσιου, απομάκρυναν οι αμυντικοί, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και βγήκε κόρνερ, στο 77΄ ακυρώθηκε γκολ του Ματούλα ως οφσάιντ, με υπόδειξη του επόπτη Δήμου, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες του Μακεδονικού.
Στο 90’ κεφαλιά του Αργυρόπουλου η μπάλα φαίνεται να περνάει την τελική βρίσκει και χέρι αμυντικού οι φιλοξενούμενοι ζητούν  γκολ  αλλά ο διαιτητής συνεχίζει το παιχνίδι.


Κακή η διαιτησία του Σάρρου (Δήμου, Τάνας) από τη Λάρισα, έντονα παράπονα εξέφρασαν οι άνθρωποι του Μακεδονικού.


ΑΣ Βελβεντό: Ζιώγας, Ταϊρης (46΄ λ.τ. Περιστέρης), Δροσίδης, Σαμαράς, Μπαλάνης, Γκίκας, Ευαγγέλου, Διβηκέλης, Τυρολόγος, Ελευθεριάς (87΄ Νατσιούλας), Τρίχας (70΄ Κοριτάρι).

Μακεδονικός Κοζάνης: Βαρυτιμίδης, Στ. Πιλικίδης, Αντωνόπουλος, Μαμάτσιος, Ζαχαριάδης, Ματούλας, Μυλωνάς, Τσατσόπουλος (46΄ Κυρικλίδης), Παπάς, Α. Πιλικίδης (53΄ Μπέμπης), Αργυρόπουλος.

«ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ – Βράζουν για την Λαρισινή διαιτησία στο Μακεδονικό» : Επεισόδια δημιουργήθηκαν με τη λήξη του αγώνα στο Βελβεντό. Όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι του Μακεδονικού, ομάδα 5 ατόμων «φιλάθλων» του Βελβεντού έστησαν καρτέρι στους παίκτες του Μακεδονικού έξω από το γήπεδο κι  επιτέθηκαν και χτύπησαν  τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Μυλωνά, και τις δύο κοπέλες που τον συνόδευαν,  Ο Μυλωνάς διακομίστηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου και έμεινε.
Παράλληλα, «βράζουν» και για τη διαιτησία του Σάρρου, τονίζοντας: «Φτάνει πια, ως εδώ! Δεν είναι δυνατόν να γινόμαστε συνεχώς «θύματα» διαιτητών άλλων νομών, που επηρεάζονται από τις έδρες και αδικούν την ομάδα μας.
Καταγγέλλουμε την άνανδρη επίθεση σε βάρος του ποδοσφαιριστή μας. Εφτασαν να σηκώσουν χέρι και  σε γυναίκες !!!!! Τα άτομα αυτά γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και είναι ντροπή όσα έκαναν. Όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί.
Είναι προς τιμήν, πάντως, των παραγόντων του Βελβεντού, Μανδραλή και Γκουγκόλη και παικτών που είχαν άψογη συμπεριφορά τους, μας προστάτεψαν όσο μπορούσαν και ζήτησαν συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά αυτών των λίγων».
Από πλευράς Βελβεντού, πάντως, υποστηρίζουν πως ο συγκεκριμένος παίκτης προκαλούσε με τη συμπεριφορά του στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας 3 φορές άσεμνη χειρονομία. 

Σχόλια