Α’ ΕΠΣΚ: Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς (φωτο - βίντεο)

Μακεδονικός Κοζάνης – Αναγέννηση Πτολεμαΐδας  1-1
Αμφίρροπο παιχνίδι σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο που  δυσκόλευε τις κινήσεις των είκοσι δύο παικτών, έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο στρατιωτικό γήπεδο Κοζάνης.
Μακεδονικός Κοζάνης και Αναγέννηση Πτολεμαΐδας σε ένα καλό παιχνίδι με δυνατές αλλά καθαρές μονομαχίες, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

 Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α’ ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν στο β’ μέρος και το παιχνίδι να αποκτά άγρια ομορφιά καθώς οι ευκαιρίες χανόταν η μία μετά την άλλη  και από τις δύο ομάδες.
Ο Μακεδονικός προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Τσατσόπουλου και θα μπορούσε να σημειώσει κι ένα δεύτερο γκολ που θα έκανε την υπόθεση νίκη γι’ αυτόν πιο εύκολη.
Το ρευστό 1-0 όμως παρέμεινε για την κοζανίτικη ομάδα, η Αναγέννηση ευτύχησε στις αρχές του β’ ημιχρόνου με ένα ωραίο γκολ του Σαμαρά να ισοφαρίσει κι από κει και πέρα το λόγο είχαν οι ευκαιρίες ….!!!!

Το φιλμ του αγώνα
Στο 10’ ο Μακεδονικός θα ζητήσει πέναλτι όταν ο Ζαχαριάδης βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά ο κ. Πανυτσίδης, συνέχισε το παιχνίδι.
Στο 25’ φάουλ του Urbanik στο δεύτερο δοκάρι, καρφωτή κεφαλιά του Ζαχαριάδη, διώχνουν οι αμυντικοί πάνω από τη γραμμή.  
Στο 29’ κούρσα του Θεοδουλίδη από δεξιά, σπάει τη μπάλα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, σουτ του Cobo, λίγο έξω.
Στο 36’  ο Urbanik θα βρει τον Τσατσόπουλο στα όρια της μεγάλης περιοχής, αυτός θα σουτάρει δυνατά, η μπάλα θα βρει το κάθετο δοκάρι και θα καταλήξει στα δίχτυα 1-0.
Στο 40’ κάθετη μπαλιά του Ζαχαριάδη στον Πιλικίδη, αυτός αποφεύγει τον Μπερμπερίδη αλλά στην συνέχεια χάνει το κοντρόλ και μαζί την μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για το Μακεδονικό.
Στο 50’ σουτ βολίδα του Σαμαρά στο παραθυράκι του Βαρυτιμίδη 1-1.  
Στο 52’ ατομική προσπάθεια και σουτ του Urbanik, αποκρούει ο Μπερμπερίδης.
Στο 57’ ο Τσαμπούρης στο Μυλωνά, δυνατό σουτ, άουτ.
Στο 60’ ευκαιρία πάλι με τον Urbanik, που θα βρεθεί στην περιοχή, θα πιάσει το σουτ, η μπάλα θα κοντράρει και θα περάσει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
Στο 63’ κάθετη μπαλιά του Σαμαρά στο Γκέκα, αλλά ο Βαρυτιμίδης έγκαιρα θα βγει για να μπλοκάρει.     
Στο 67’ ο Ζαχαριάδης θα δώσει στο Σέχι, θα πιάσει δυνατό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και θα αναγκάσει τον Μπερμπερίδη σε θεαματική απόκρουση.
Στο 72’ κάθετη μπαλιά του Μπέμπη στο Μαμάτσιο αυτός θα πιάσει αδύναμο πλασέ για να μπλοκάρει ο Μπερμπερίδης.
Στο 80’ ο Παρλάνης από αριστερά θα βρεθεί μόνος απέναντι στο Βαρυτιμίδη, θα πλασάρει αλλά ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού θα αποσοβήσει τον κίνδυνο.
Στο 82’ σύγχυση στην άμυνα του Μακεδονικού με αλλεπάλληλα σουτ από πλευράς Αναγέννησης, πρώτα του Μυλωνά να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γιαλαμίδης να πιάνει νέο σουτ, αλλά οι αμυντικοί των γηπεδούχων να απομακρύνουν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
Στο 86’ φάουλ του Μαμάτσιου, κεφαλιά του Τσατσόπουλου, λίγο έξω.  

Μακεδονικός Κοζάνης (Παπακώστας): Βαρυτιμίδης, Πιλικίδης Στ, Αντωνόπουλος, Μαμάτσιος, Ζαχαριάδης, Μυλωνάς, Τσατσόπουλος, Πιλικίδης Αργ. (50’ Σέχι), Urbanik (62’ Μπέμπης), Αργυρόπουλος (48’ α.α. Κυρικλίδης), Τσαμπούρης.

Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Αρσενίδης): Μπερμπερίδης, Μυλωνάς, Βουγιόκας, Φαχαντίδης, Κοσμίδης, Cobo, Θεοδουλίδης, Γιαλαμίδης, Γκέκας (76’ Νικολάου), Σαμαράς, Παρλάνης (90’ Δινοβίτσης).  

Διαιτητής: Πανυτσίδης

Βοηθοί: Κουντουράκης, Γκέκα 


Σχόλια