Γ’ Εθνική Τον Θεσπρωτό υποδέχεται η Κοζάνη- Δυτικομακεδονικό ντέρμπι μεταξύ Καστοριάς κ Πυρσού - Στην Τσαριτσάνη ο Κάστωρ

Δανεικός στην Κοζάνη ο Δ. Παπαδόπουλος


Μεταγραφών συνέχεια για τους ερυθρόλευκους, που απέκτησαν με υποσχετική τον 19χρονο επιθετικό, που είναι γηγενής και έπαιζε στην Κ20 του ΠΑΟΚ.
Μετά τους Λαγό και Ματούλα, η Κοζάνη ενέταξε στο ρόστερ και το Δημήτρη Παπαδόπουλο, με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Ο 19χρονος φορ, που θεωρείται ταλέντο, κατάγεται από την Κοζάνη και έπαιζε στις ακαδημίες του «Δικεφάλου» (τελευταία στην Κ20).

Στα αγωνιστικά, για τον εντός έδρας αγώνα με τον Θεσπρωτό από τους ερυθρόλευκους θα λείψει ο τιμωρημένος Ταφαρλής και ο τραυματίας Χαματάι, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τραυλός και Γ. Τσικόπουλος. Αντίθετα, γυρνά από τιμωρία ο Κάλφας.

Σε συνέντευξη τύπου ο Πυρσός 

Το γραφείο τύπου σε συνεργασία με το Δ.Σ του ΦΑΣ Πυρσός σας ενημερώνει ότι σήμερα Παρασκευή 31/1 και ώρα 5μ.μ θα παραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου από την διοίκηση του Πυρσού. Η συνέντευξη θα δοθεί στην αίθουσα τύπου του ΔΑΚ Γρεβενών. Ο Πυρσός την Κυριακή δίνει σημαντικό παιχνίδι στην Καστοριά και  άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Η πίστη  για μια καλή εμφάνιση κι ένα θετικό αποτέλεσμα είναι μεγάλη . Σε περίπτωση που οι παίκτες  του κ. Τσούκλη φύγουν με το τρίποντο θα μπορέσουν να κοιτάξουν  με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον τους στην κατηγορία.

Καστοριά Σεφτέ με Πατσιόπουλο!
Μόνο τα τυπικά μένουν για να ντυθεί στα ‘’ερυθροκίτρινα’’ ο Ιωάννης Πατσιόπουλος που συμφώνησε σε όλα με τους <<γουναράδες>> και πρέπει να λογίζεται ως το πρώτο χειμερινό απόκτημα του ιστορικού συλλόγου!
Ο 17χρονος πολυτάλαντος μέσος που ξεχώρισε με τη παρουσία του στις Μικτές ομάδες του Νομού Καστοριάς, έδωσε φέτος τα διαπιστευτήριά του πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τα χρώματα του Νέστωρ Νεστορίου, όπου και άνηκε μέχρι σήμερα.
Κάτω από άκρα μυστικότητα η διοίκηση Ουσταμπασίδη έδωσε τα χέρια με τη πλευρά του ανερχόμενου άσσου κι ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι πλέον παίκτης της Καστοριάς . Η Καστοριά περιμένει την Κυριακή τον Πυρσό και παρά τα προβλήματα υπάρχει πίστη για μια νέα νίκη που θα δώσει στους γουναράδες μεγάλο πλεονέκτημα παραμονής στην κατηγορία.

Αναλυτικά η 16η αγωνιστική
Καστοριά – Πυρσός Γρεβενών
Στεφάνου (Θεσσαλίας), Κόλλιας, Μωυσιάδης (Ηπείρου)
Οδυσσέας Κορδελιού – Όλυμπος Κέρκυρας
Γκουγκούδης, Ζιγερίδης, Κρυωνάς (Σερρών)
Κεραυνός Θεσπρωτικού – Καμπανιακός
Κολυτάς, Βλάσσης, Γραικός (Κέρκυρας)
Δόξα Πενταλόφου - Εθνικός Φιλιππιάδας
Δραγούσης, Νικηφορίδης (Κιλκίς), Γιάντσης (Ημαθίας)
Πρέβεζα – ΑΕΛ
Τίκας (Ευρυτανίας), Πρέντζας (Δυτ.Αττικής), Παπαδημητρίου (Ηπείρου)
Κοζάνη – Θεσπρωτός
Ρούσης, Τσιγγινές, Τασιόπουλος (Θεσσαλίας)
Οικονόμος Τσαριτσάνης – ΑΟ Κάστωρ
Παλιούρας, Παπαναστασίου, Μιχαηλίδης (Μακεδονίας)

Βαθμολογία
ΑΕΛ 39
Οικονόμος Τσαριτσάνης 32
Εθνικός Φιλιππιάδας 28
Κοζάνη 27
Θεσπρωτός 27
Καστοριά 26
Καμπανιακός 24
Δόξα Πενταλόφου 23
Οδυσσέας Κορδελιού 22
Πυρσός Γρεβενών 21
Δόξα Κρανούλας 17
Όλυμπος Κέρκυρας 14
Πρέβεζα 13
Κάστορας 12
Κεραυνός Θεσπρωτικού 12


Τηλυκράτης Λευκάδας (αποχώρησε)

Σχόλια