Α’ ΕΠΣΚ: Πολύτιμη νίκη για την Άρδασσα βίντεο)


Τιτάν Σερβίων – Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 1-3
Σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, και για τις δύο ομάδες, ο Τιτάν γνώρισε οδυνηρή ήττα, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος πήρε υπερπολύτιμη νίκη. Στο 15΄ ακυρώθηκε γκολ του Σαλτσίδη με υπόδειξη της επόπτριας Μπέλτσου. Στο 20΄ φάουλ του Κουτζιακουτζίδη, σουτ του Χρυσικού απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Τρύφων Δημητριάδης.
Στο 36΄ ο Ρίζου με πλασέ από πλάγια, έκανε το 0-1, στο 39΄ ακυρώθηκε γκολ του Κουτζιακουτζίδη ως… επιθετικό φάουλ, μέσα σε θύελλα διαμαρτυριών. Ο Τιτάν μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και πίεσε τον αντίπαλο, στο 54΄ σέντρα του Σαλτσίδη, κεφαλιά του Βητόπουλου ελάχιστα άουτ, στο 61΄ κόρνερ του Κουτζιακουτζίδη, κεφαλιά του Μπάρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 76΄ ατομική προσπάθεια και σουτ του Σαλτσίδη μόλις άουτ, στο 82΄ ο Σαλτσίδης ανατράπηκε από τον Τσακαλίδη και στο πέναλτι ευστόχησε ο πρώτος (1-1).
Οι γηπεδούχοι βγήκαν μαζικά μπροστά για να κάνουν πλήρη ανατροπή, όμως στο 84΄ αδράνεια της άμυνας και ο Προσκυνητόπουλος σε άδεια εστία πέτυχε το 1-2. Στο 88΄ κεφαλιά του Βητόπουλου δίπλα από το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 94΄ ο Μίμτσης με απευθείας φάουλ έκλεισε το σκορ (1-3).
Κακή στο πρώτο ημίχρονο η διαιτησία του Καρατέρπου, με λάθη οι επόπτες Μπέλτσου, Συμεωνίδης. Ο διαιτητής δέχτηκε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων και φώναξε αστυνομία στην ανάπαυλα.

Τιτάν Σερβίων: Βαρταλάμης, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΧΡΥΣΙΚΟΣ, Χαρισίου, Βητόπουλος, ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ, Μπάρα, Θώμος, Νιζάμης (56΄ Χρυσοστομίδης), ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΤΖΙΔΗΣ, Πατσικόπουλος (89΄ Μπάκανος).


Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας: Τρ. Δημητριάδης, Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, Χρ. Τσακαλίδης, Καραγιαννάκης, ΣΕΡΕΤΗΣ, Σαββίδης, ΡΙΖΟΥ (79΄ Νικολαϊδης), Τσεμπερλίδης, Γεωργιάδης (89΄ Μεντεσίδης), Μίμτσης, ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΠΟΥΛΟΣ. 

Σχόλια