Α’ ΕΠΣΚ: Τυφώνας Εράτυρα … παρέσυρε την ΑΕ Κοζάνης

Αναγέννηση Εράτυρας - ΑΕ Κοζάνης  6-1
«Φωτιά και λαύρα» η Αναγέννηση πήρε κυριολεκτικά «παραμάζωμα» την ΑΕ Κοζάνης.
Με σούπερ πρωταγωνιστή τον Μαυρίκη Φιλιππίδη, που πέτυχε «καρέ» τερμάτων, η ομάδα του Βασίλη Βικιάρη κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο.
Η ΑΕ Κοζάνης πλήρωσε τα αμυντικά λάθη της και γνώρισε μια από τις βαρύτερες ήττες της στην Α΄ κατηγορία. Ο Μαυρίκης Φιλιππίδης σκόραρε στο 5΄ (σε αντεπίθεση, από ασίστ του Λαζαρίδη), στο 21΄ (μετά από λάθος του Παπαντωνίου και πάσα του Ζαρκοδήμου), στο 33΄ (με αριστερό βολέ) και στο 35΄ (με πλασέ). Επίσης σκόραραν οι Δημήτρης Λαζαρίδης (στο 50΄, από πάσα του Βλαδίμηρου Φιλιππίδη), Κώστας Μούστα (στο 80΄, μετά από φάουλ του Λαζαρίδη). Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν προσωρινά στο 13΄ με κεφαλιά του Χάρη Σακαλή, μετά από φάουλ του Παπαϊωάννου. Στο 51΄ βολέ του Αμπατζίδη στο δοκάρι.

Διαιτητές: Α. Τσιγγένης, Β. Ιωαννίδης, Μπισούκης. 

Αναγέννηση Εράτυρας: Γ. Ζαρκοδήμος, Μούστα, Κίλης, Μήλιος, Β. Φιλιππίδης, Τσιόρκας (80' Τσιμόπουλος), Μπαλαμπάνης, Λαζαρίδης, Γκαραγκούνης (73' Τσίτσαρης), Μ. Φιλιππίδης, Κ. Ζαρκοδήμος (75' Αποστολόπουλος).


Α.Ε. Κοζάνης: Καραλίγκας, Σαριόγλου, Σαλονικίδης, Μαντζώλας (48' Τσολακίδης), Παπαντωνίου, Παπαϊωάννου, Σακαλής, Πουλατσόγλου, Μαλούτας (48' Παπαθεοδώρου), Μαντώς, Σκρέκας (48' Αμπατζίδης).

Σχόλια