ΣΕΑ Κοζάνης: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων Συνεχίζουν απτόητοι οι Βετεράνοι και οι Ανεξάρτητοι

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων   
 Με 5 εφήβους και 1 νεάνιδα εκπροσωπήθηκε ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος στο ατομικό, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσ/νικη το Σάββατο 25 Ιανουαρίου. Επί συνόλου 94 εφήβων οι Παναγιωτίδης Α. και Γεωργούλας Δ. έφτασαν μέχρι τη φάση των 16, ενώ οι Στεφανίδης Μ., Ρήνος Κ. και Μήτσιος Φ. αποκλείστηκαν στους ομίλους.

Αξιοσημείωτο είναι πως στις 4 θέσεις που πήραν την πρόκριση για την τελική φάση στην Αθήνα πήραν 3 αθλητές από τη Βέροια (Τσιαλτζούδης, Αλμπανάκης, Λυκοστράτης) και ένας από τη Φλώρινα (Σουμπάσης) αφήνοντας έξω μεγάλα ονόματα από τη Θεσ/νικη και την υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα καταδεικνύοντας το επίπεδο και τη δυναμική του αθλήματος στην περιοχή μας. Στις νεάνιδες η Κασνάκη Ε. μπήκε στις 8 επί συνόλου 29 αθλητριών.

Συνεχίζουν απτόητοι οι Βετεράνοι και οι Ανεξάρτητοι

Φτάσαμε στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βετεράνων και Ανεξάρτητων αθλητών της ΠΟΦΕΠΑ  στον όμιλο Δυτ. Μακεδονίας και Ηπείρου και η αγωνιστική διάθεσή τους συνεχώς μεγαλώνει. Οι αγωνιστικές κόντρες τόσο μεταξύ των ομάδων της Κοζάνης όσο και με αυτές της Φλώρινας , των Ιωαννίνων και της Κόνιτσας γίνονται όλο και πιο συναρπαστικές και αμφίρροπες. Οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις των ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ με τους ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 2-7 και των ΟΡΕΞΑΤΩΝ με τους ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ  3-6 στις οποίες κάποιες λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα καταδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα θα διενεργηθεί το 3ο εσωτερικό τουρνουά του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ.
 


Σχόλια