Α’ ΕΠΣΚ: Αγγλικό σκορ στην Ελάτη

Έλατος Ελάτης – Ακαδημία Βοΐου 3-4

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο παγωμένο γήπεδο του Τρανοβάλτου, όπου η Ακαδημία Βοΐου πήρε την 3η συνεχόμενη νίκη της. Ο αγώνας είχε δύο όψεις, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 1-4 στο ημίχρονο και μείωσε ο Έλατος. Δύο γκολ σημείωσε ο Παντελής Χάλος (στο 28΄ (από μπαλιά του Αραβόπουλου) και στο 35΄ με πέναλτι (ανατροπή του Αραβόπουλου από τον Σφαλύρα).
Στο 32΄ σέντρα του Δονούλη και με κεφαλιά ο Στέφανος Φιλιόπουλος σκόραρε, στο 40΄ σέντρα του Ευγενιάδη και ο Αλέκος Σφαλύρας πήγε να αποκρούσει, αλλά πέτυχε αυτογκόλ (0-4). Στο 43΄ φάουλ του Παρτάλη κι ο Νίκος Πούλιος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση (1-4), στο 70΄ φάουλ του Μπέσα και ο Λάζαρος Ντίνας με πλασέ το 2-4. Στο 81΄ εξαιρετική προσπάθεια και ανατροπή του Θωμά Παρτάλη από τον Ζησόπουλο, το πέναλτι εκτέλεσε ο Σωτήρης Μπέσας, απέκρουσε ο Παπακώστας και η μπάλα βγήκε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Παρτάλης και ο νεοαποκτηθείς Θέμης Αθανασούλης, μείωσε.
 Καλή η διαιτησία του Β. Σουλίδη (Κουτζιακουτζίδης, Σύκος). 
Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 65΄ σε σύγκρουση του Αραβόπουλου με τον Πολίτη.

Έλατος Ελάτης: Πολίτης (65΄ λ.τ. Γκούμας), Λ. ΝΤΙΝΑΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, Σφαλύρας, ΠΟΥΛΙΟΣ, Σ. Μπέσας, Πεγκλίδης (88΄ Μπαζιώτας), Παρτάλης, Τασιδήμος (84΄ Μπελεσιώτης), ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ, ΠΑΛΠΑΝΗΣ.


Ακαδημία Βοΐου: Παπακώστας, Δ. Τουλιόπουλος, Ευγενιάδης, Ζησόπουλος, Λαδάς, ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΦΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, Ζιώγας (78΄ Καλαϊτζής), ΔΟΝΟΥΛΗΣ (89΄ Παπουτσίδης), ΧΑΛΟΣ, ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ (70΄ Χρ. Τουλιόπουλος). 

Σχόλια