Β’ ΕΠΣΚ: Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο Τρανόβαλτο (φωτο - βίντεο)

ΑΟ Τρανοβάλτου – Κοζάνη 2004 1-1 
Ένα ματς διαφήμιση του τοπικού ποδοσφαίρου, με  πολλές ευκαιρίες, δοκάρια γκολ, δύναμη και  πάθος  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο παιχνίδι ΑΟ Τρανοβάλτου - Κοζάνη 2004 1-1 . 
Είναι από αυτά τα παιχνίδια που λες μόλις ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη: "Κρίμα που τελείωσε!" Οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο πρόσφεραν απλόχερα καλό θέαμα, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και να χάνονται εκατέρωθεν μεγάλες ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι με την εμφάνιση τους έδειξαν ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες και ότι  η ως τώρα η βαθμολογική τους θέση  αν μη τι άλλο τους αδικεί . Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν με ακόμα πιο μικρό μέσο όρο ηλικίας  αφού ο κ. Μανδραβέλης άρχισε να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς που δεν είχαν παίξει αρκετά στον πρώτο γύρο.
Τα πιτσιρίκια έδειξαν ποδοσφαιρικό θράσος  δικαιώνοντας τον προπονητή τους .

Φάσεις και γκολ
Στο 3’ σουτ Δανάτσα λίγο έξω.
Στο 6’ σέντρα του Ράπτη στην περιοχή, σουτ του Ζιαζιά, αποκρούει ο Ιωαννίδης.
Στο 9’ κόρνερ Ράπτη, κεφαλιά Γκούμα άουτ.
Στο 12’ από τα’ αριστερά ο Λάμπρος θα βγάλει τη σέντρα, ωραία κεφαλιά του Κουζικόπουλου 1-0.
Στο 22’ ωραία προσπάθεια και σουτ του Λάμπρου Α., αποκρούει ο Τσατσόπουλος.
Στο  30΄σέντρα Φωλίνα , μέσα στην περιοχή , γυριστό σουτ του Ράπτη , μπλοκάρει ο Ιωαννίδης.
Στο 37΄ωραίος συνδιασμός  Νάννου,  Χαρισίου  και τελικό αποδέκτη τον Γιαννόπουλο που θα σουτάρει για να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Ιωαννίδης.
Στο 39΄βαθιά μπαλιά Παπανικολάου , διώχνει ο Ιωαννίδης , η μπάλα στρώνεται στα όρια της περιοχής στον Χαρισίου που θα πλασάρει σε κενή εστία , άουτ .
Στο 40΄Δανάτσας δυνατό σουτ μπλοκάρει ο Τσατσόπουλος
Στο 41΄διγώνιο σουτ Καραμήτρου στο κάθετο δοκάρι
Στο 44΄ο Ράπτης θα σουτάρει μέσα από την περιοχή , ο Ιωαννίδης θα αποκρούσει , η μπάλα θα φτάσει στον Φωλίνα που θα μπει μ αυτήν στα δίχτυα για την ισοφάριση 1-1
Στο  50΄φάουλ του Μπικόπουλου γυριστή κεφαλιά Γκούμα μπλοκάρει ο Τσατσόπουλος
Στο 52΄σέντρα σουτ του Ζιαζιά διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Ιωαννίδης
Στο 58΄σέντρα Φωλίνα , σουτ του Χαρισίου λίγο έξω από την μικρή περιοχή τελευταία στιγμή η μπάλα κοντράρει σε σώμα και περνάει κόρνερ. Το κόρνερ εκτελεί ο Ράπτης , σύγχυση στην περιοχή , η μπάλα μετά από κόντρες  φτάνει στον Γκούμα που σε κενή εστία σουτάρει άουτ !!!
Στο 61΄κόρνερ με ον Καραμήτρο , κεφαλιά του Βητόπουλου , μπλοκάρει ο Τσατσόπουλος
Στο 70΄δυνατό σουτ του Χαρισίου η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι .
Στο 71΄ο Πατσικόπουλος μόνος απέναντι στον Τσατσόπουλο πλασάρει , αλλά ο τερματοφύλακας της Κοζάνης 2004 αποσοβεί τον κίνδυνο .
Στο 75΄σέντρα Κοζικόπουλου κεφαλιά του Καραμήτρου μπλοκάρει ο Τσατσόπουλος .
Στο 81΄ωραίο σουτ του Ράπτη , λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι .
Στο 90΄λίγο έλεψε το Τρανόβαλτο να πάρει το τρίποντο όταν σε φάση διαρκείας στα καρέ του Τσατσόπουλου , οι αμυντικοί της Κοζάνης  2004, Γκόυμας και Παπαδημήτριου με την βοήθεια και του δοκαριού αποσόβησαν βέβαιο γκολ !!!
ΑΟ Τρανοβάλτου: Ιωαννίδης, Κοζικόπουλος, Μπικόπουλος, Τσαφαρίκης, Βητόπουλος, Γκουτζομήτρος, Πελέκας, Λάμπρος Α., Δανάτσας (65’ Πατσικόπουλος), Λάμπρος Χρ. (76’ Ντούτσιας), Καραμήτρος.

Κοζάνη 2004: Τσατσόπουλος, Ζιαζιάς (67’ Αντωνιάδης), Φωλίνας (75’ Καλύβας), Γκούμας, Παπαδημητρίου, Παπανικολάου, Νάνος (80’ Νίκος), Καραθανάσης, Γιαννόπουλος, Ράπτης, Χαρισίου.  

Διαιτητής: Δρυστέλλας
Βοηθοί: Τσατσαρούκης, Κοντοβαζίδης (ΣΔ Λάρισας)



Σχόλια