Α' ΕΠΣΚ: Το εξπρές… του Εορδαϊκού Αδικεί το σκορ την ομάδα του Βασίλη Βικιάρη ! (βίντεο)

Αναγέννηση Εράτυρας – Εορδαϊκός 1-4
 Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, όπου και οι δύο αντίπαλοι απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο, ο Εορδαϊκός του Κώστα Τσαγκαλίδη προχώρησε σε νέα νίκη και οδηγεί σταθερά την «κούρσα» στη βαθμολογία.
Πάντως το τελικό 1-4 αδικεί την ομάδα του Βασίλη Βικιάρη.

Στο 30΄ ο Γιώργος Μαυροματίδης (σε ασίστ του Σερσέμη) και στο 38΄ ο Γιώργος Συμεωνίδης (με τρομερό αριστερό σουτ) πέτυχαν το 0-2, στο 43΄ ο Κώστας Ζαρκοδήμος υπό πίεση έπιασε σουτ, απέκρουσε ο Περπερίδης και ο Μαυρίκης Φιλιππίδης μείωσε. Ακολούθησαν τρία δοκάρια για την Αναγέννηση, οριζόντιο στο 45΄ (σε κεφαλιά του Κ. Ζαρκοδήμου, αφού απέκρουσε και ο Περπερίδης) και κάθετα στο 51΄ (κόρνερ του Κίλη, κεφαλιά του Μήλιου) και 60΄ (ασίστ του Τσίτσαρη στον Κ. Ζαρκοδήμο και πλασέ του τελευταίου). Στο 72΄ φάουλ του Ηλ. Τσαγκαλίδη, κεφαλιά του αδελφού του, Παναγιώτη και 1-3, στο 85΄ πλάγιο του Συμεωνίδη, πρώτη κεφαλιά του Χαϊτίδη και με νέα κεφαλιά ο Μαυροματίδης έκλεισε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι με δήλωσή τους ευχαριστούν την Εράτυρα για την άψογη φιλοξενία.

 Πολύ καλός ο διαιτητής Καραλιόλιος (Στεργιόπουλος, Φαλτάκας) του ΣΔ Γρεβενών

Αναγέννηση Εράτυρας (Βικιάρης): Γ. Ζαρκοδήμος, Κίλης, Μήλιος, Γκαραγκούνης (35΄ Τσίτσαρης), ΒΛ. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, ΜΟΥΣΤΑ, Μπαλαμπάνης, Τσιόρκας, Λαζαρίδης (78΄ Καραμίκας), Μ. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, Κ. ΖΑΡΚΟΔΗΜΟΣ.


Εορδαϊκός (Τσαγκαλίδης): ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ, Παπαδόπουλος (55΄ Σουγιουλτζής), Π. Τσαγκαλίδης, Λιάμης (68΄ Τζουβάρας), Πακάλτσης, ΗΛ. ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΣΕΡΣΕΜΗΣ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ, ΧΑΪΤΙΔΗΣ, Τσακώνης (79΄ Δαλκερανίδης). 

Σχόλια