Α’ ΕΠΣΚ Πύρρειος νίκη του Εορδαϊκού και ξεφεύγει στη βαθμολογία … διαμαρτύρονται για τη διαιτησία τα Καραγιάννια

Εορδαϊκός – ΑΕΠ Καραγιαννίων 1-0

  Αν και δεν έπιασε πολύ καλή απόδοση  ο Εορδαϊκός πέτυχε την 14η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 επί της Α.Ε.Π. Καραγιαννίων.
Με αυτή του τη νίκη βέβαια ο Εορδαϊκός αποσπάστηκε 5 βαθμούς από την 2η θέση και ίσως από εδώ και πέρα σημασία έχουν οι βαθμοί και λιγότερο οι εμφανίσεις.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο ήταν ακίνδυνοι επιθετικά, αλλά πήραν άριστα αμυντικά όπου εξουδετέρωσαν κάθε πιθανή απειλή για την εστία του Κωστή.
Παραφωνία στο παιχνίδι ήταν η διαιτησία του κ. Κουτσώνα που άφησε με 9 τους φιλοξενούμενους (44΄Βάλλας και 93΄ Ζερβανταρίδης με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για την πρώτη όπως και για το πέναλτι του Εορδαϊκού) και με 10 τον Εορδαϊκό (Πακάλτσης στο 68’  με δεύτερη κίτρινη) ενώ σε πολλά σημεία του παιχνιδιού έδειχνε να τα έχει χαμένα. Κανένα πρόβλημα δεν είχαν οι βοηθοί του Γεωργιάδης και Ξενακίδης.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο  ποιοτικά και οι ομάδες φάνηκαν επηρεασμένες από την διακοπή  Οι φάσεις που αξίζουν να μνημονευτούν στο πρώτο ημίχρονο είναι η κεφαλιά του Προσκυνητόπουλου στο 15’  και το σουτ του Τσακώνη στο 34’ που δεν βρήκαν στόχο.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με πέναλτι του Μαυροματίδη στο 56’ (χέρι του Σαββίδη σε σέντρα του Συμεωνίδη) και να χάσουν σπουδαία ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη στο 65’ όταν η κεφαλιά που επιχείρησε απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κωστής.
Η μοναδική στιγμή που απείλησε η Α.Ε.Π. ήταν στο 68’ όταν το φάουλ του Μετικάνου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Περπερίδης.

Εορδαϊκός: Περπερίδης, Πακάλτσης, Προσκυνητόπουλος (60’  Παπαδόπουλος), Ακριτίδης Α., Τσαγκαλίδης Π., Τσαγκαλίδης Η. (90’  Δαλκερανίδης), Συμεωνίδης, Σερσέμης, Χαϊτίδης, Τσακώνης (54’  Σουγιουλτζής), Μαυροματίδης.


Α.Ε.Π. Καραγιαννίων: Κωστής, Τσίλης, Βάλλας, Σαββίδης, Ζερβανταρίδης, Παπαϊωάννου, Αλεξανδρής, Μετικάνος, Παυλίδης, Αντάμης, Θεοδωρίδης.


Σχόλια