Β’ ΕΠΣΚ Έσπασε το σερί των νικών στα Κοίλα για το Βέρμιο (βίντεο)

ΠΑΟΚ  Κοίλων – Βέρμιο Καρυοχωρίου 1-0
 Το σερί των 4 νικών  έσπασε  η ομάδα των Κοίλων  που κέρδισε  εντός   έδρας  δύσκολα την νεανική ομάδα του Βερμίου με  1-0.   Η ομάδα του Βερμίου  είχε σε πολύ καλή  μέρα  τον τερματοφύλακα  της  Αβραμίδη  που με της  σωτήριες   αποκρούσεις του   σε τουλάχιστον  4 περιπτώσεις,   σε τετ τα τετ αποσόβησε τα γκολ.
Το παιχνίδι  έγινε  μπροστά σε 50 με 60  φιλάθλους  περίπου και από της δυο ομάδες. Το πρώτο  ημίχρονο  ήταν  παιχνίδι  κέντρου  με τρεις  καλές   ευκαιρίες  για την ομάδα των Κοίλων.  Στο  δεύτερο  ημίχρονο  η ομάδα των Κοίλων  ανέβασε την απόδοση της  [ενδεικτικό το ποσοστό κατοχής  ήταν  70% --30%],  δημιούργησε  κάποιες   καλές  ευκαιρίες  αλλά έπεσε πάνω στον εκπληκτικό  τερματοφύλακα  του Βερμίου  Αβραμίδη,  που έκανε το  καλύτερο φετινό του παιχνίδι. 
  
Το  φιλμ του αγώνα
Η πρώτη  φάση του αγώνα  έγινε   στο  25΄ όταν σε διεκδίκηση της μπάλας  από των Ρωσσίδη  του Βερμίου και του Κατή των Κοίλων, η μπάλα  κατέληξε στον  Κατή που μπήκε μέσα στην περιοχή του Βερμίου  όπου των ακολουθούσε ο Ρωσσίδης  των ανέτρεψε. Η ομάδα των Κοίλων  ζήτησε πέναλτι  αλλά ο διαιτητής  έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο  36΄ έχουμε την δεύτερη  καλή  φάση  για τα Κοίλα όταν μπήκε  μονός του ο Μαρούκης  πλάσαρε τον  τερματοφύλακα του Βερμίου  αλλά  απέκρουσε  το σουτ.
Στο  45΄ είχαμε την διπλή φάση του αγώνα όταν σε μπροστινή  μπαλιά  από παίκτη των Κοίλων στον Καραφυλλίδη  αυτός  μπήκε  μόνος του πλάσαρε των τερματοφύλακα  που απέκρουσε, στην συνέχεια  πήρε το ριμπάουντ ο Αθανασιάδης που με νέο σουτ έδιωξε πάνω στην γραμμή ο παίκτης  του Βερμίου  Πουλασικίδης.
Στο δεύτερο η ομάδα των Κοίλων  ανέβασε  στροφές  και στο 55΄πετυχε το γκολ όταν σε σέντρα του Μαρούκη  ο  Αθανασιάδης με προβολή  πρόλαβε τους αμυντικούς  και έκανε το 1-0.  Σε αυτήν την φάση η ομάδα του Βερμίου  ζήτησε  οφσάιντ.
Στο 78΄ είχαμε την μπροστινή  μπαλιά στον  Μαρούκη που μονός του πάλι  έκανε το σουτ αλλά  απέκρουσε με τα πόδια ο  τερματοφύλακας  Αβραμίδης.

Μέτρια  η διαιτησία των  Πανυτσίδη, Κουτζιακουτζίδη, Αραβοπούλου

ΠΑΟΚ Κοίλων: Τραπεζανλίδης, Ματσαρίδης [ 70΄Παπαδόπουλος], Κατής, Πολυχρονιάδης, Τιούλης, Καραφυλλίδης, Αθανασιάδης, Γρηγοριάδης, Ρομνιώζογλου [83΄Σαλονικίδης], Μαρούκης, Χωλόπουλος,
Προπονητής: Γκουρτσούλης  Στέφανος

Βέρμιο  Καρυοχωρίου: Αβραμίδης, Γεωργιάδης [71΄Ταιγανίδης],  Χαραλαμπίδης Σ, Πιρίτσαους, Ρωσσίδης, Πουλασικίδης, Χαραλαμπίδης Δ [60΄Αμπατζίδης], Γκίουρος, Γκαλαφάγκας[ 75΄Αντωνιάδης], Χαραλαμπίδης Αμβ, Πανάκης.
Προπονητής: Νίκος  Γεωργιάδης.

Η διοίκηση του Βερμίου Καρυοχωρίου  θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ Κοίλων για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στα μέλη της αποστολής μας.


Η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα  του Βερμίου Καρυοχωρίου εύχεται την ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιρίστη Μυλωνά Αντώνιο του Μακεδονικού Κοζάνης και την γρήγορη  επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους.

Σχόλια