Β' ΕΠΣΚ: Δόξα Μικροκάστρου - ΠΑΟΚ Κοίλων 2-1 (βίντεο)

Νίκη με ανατροπή σήμερα το μεσημέρι για την ομάδα του Μικροκάστρου, η οποία επικράτησε με 2-1, ανατρέποντας το 0-1 και το γρήγορο προβάδισμα που πήραν οι φιλοξενούμενοι στον αγώνα μόλις στο 11ο λεπτό.
Η ομάδα του Μικροκάστρου με τη νίκη αυτή έπιασε τον  Ηρακλή  Κρυόβρυσης στην 12η θέση και τους 15 βαθμούς που έχασε στο Βέρμιο Καρυοχωρίου.
Στα του παιχνιδιού τώρα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα στο 11' να ανοίξουν το σκορ,
συγκεκριμένα ύστερα από σουτ του Μαρούκη η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι στην επαναφορά πήγε στον Ματσαρίδη ο οποίος από κοντά έκανε το 0-1, με την άμυνα του Μικροκάστρου να μην μπορεί να αποσοβήσει το γκολ.
Στο 12' καλή στιγμή στο ματς με τον Ματσαρίδη να σουτάρει και την μπάλα να καταλήγει λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Τσούκρα.
Στο 14΄ο ΠΑΟ Κοίλων δεν μπορει να σκοράρει, στο 20' άλλη χαμενη ευκαιρία από τα Κοίλα με τον Μαρούκη επιχείρησε σουτ μέσα από την περιοχή με τον τερματοφύλακα του Μικροκάστρου Τσιούκρα να απομακρύνει την μπάλα, 3 λεπτά αργότερα 23' ο Καλαμπούκας δεν έκανε καλό κοντρόλ έχασε ευκαιρία για την ισοφάριση, στο 25' όταν σε εκτέλεση φάουλ του Τζίλια η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα του ΠΑΟ Κοίλων να προηγείται 0-1

Στην επανάληψη το Μικρόκαστρο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μέχρι το 74' δεν είχαμε τίποτα το ενδιαφέρον, με την ομάδα του ΠΑΟ Κοίλων να προσέχει την άμυνα και να μην δημιουργεί ευκαιρίες, το πλήρωσε στο 75' όταν από εκτέλεση φάουλ ο Καλαμπούκας έκανε το 1-1 μέσα σε τρελά πανηγύρια από τους παίχτες και το κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.
Στο 90+  Καραγκούνης έκανε το φάουλ η μπάλα πήγε στον Τζήλια από κοντά να φέρνει το Μικρόκαστρο μπροστά στο σκόρ με 2-1


Ο διαιτητής στην φάση που έγινε το φάουλ απέβαλε τον Πολυχρονιάδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, έτσι την άλλη αγωνιστική δεν θα παίξει στο ντέρμπι με το Φ.Σ. Μακεδονικό Σιάτιστας στα Κοίλα.
Ο ΠΑΟ Κοίλων διαμαρτύρεται όταν ο διαιτητής ακύρωσε γκολ στο 56'
 Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το Μικρόκαστρο να επικρατεί με 2-1 επι του ΠΑΟ Κοίλων.
 

Γράβας Γιώργος 
siatista.ifno


www.siatista.info - 15/02/2014 - Mικρόκαστρο... από siatistablog

Σχόλια