Β' ΕΠΣΚ: ΑΟ Τρανοβάλτου - Αναγέννηση Λιβαδερού 2-2 (φωτο-βίντεο)


 Δραματικό φινάλε επεφύλασσε το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ των ομάδων του ΑΟ Τρανοβάλτου και της Αναγέννησης Λιβαδερού, που έληξε με σκορ 2-2, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης, το απόγευμα του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου 2014, στο γήπεδο Τρανοβάλτου.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν γενικά μέτριο με λίγες καλές φάσεις. 

Σε μια από αυτές, σε άτσαλο γύρισμα αμυντικού των φιλοξενούμενων η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του και αποκρούστηκε. Τα στείρο 0-0 του ημιχρόνου ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών των δυο ομάδων. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν στο 54΄ με κοντινό πλασέ του Τάσου Λάμπρου, μετά από φάση διαρκείας, όπου οι αμυντικοί του Λιβαδερού δεν κατάφεραν να απομακρύνουν τη μπάλα και έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία στο 62΄ να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!
 Στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης οι παίκτες του Λιβαδερού ανέβασαν την απόδοσή τους, απείλησαν σε δυο περιπτώσεις και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κοντινό πλασέ του Γιάννη Τσιτσιούρη στο 83΄. 
Ενώ δεν είχαν κοπάσει ακόμη οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων το Τρανόβαλτο πέτυχε το 2-1 στο 85΄ με κεφαλιά του Ηλία Γκούμα παίρνοντας και πάλι «κεφάλι» στο σκορ. Μπαίνοντας στις καθυστερήσεις του, το Λιβαδερό, που είχε εντείνει τις προσπάθειές του, κέρδισε πέναλτι στο 92΄ σε τζαρτζάρισμα του Γιάννη Τσιτσιούρη μέσα στην περιοχή. 
Το πέναλτι, για τον καταλογισμό του οποίου διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι, εκτέλεσε ο ίδιος ο Γιάννης Τσιτσιούρης -ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής- που πέτυχε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του και ισοφάρισε σε 2-2!

Καλή η διαιτησία του Διαμαντή (επόπτες Βασιλειάδης – Χρυσοστομίδης), που δέχτηκε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων στον καταλογισμό του πέναλτι, περισσότερο για το χρονικό σημείο που –κατά την άποψη του διαιτητή που ήταν κοντά στη φάση- υποδείχτηκε (92΄).

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΑΟ Τρανοβάλτου: Ιωαννίδης Αθ., Κοζικόπουλος Αθ., Νακόπουλος Αθ. (77΄ Πατσικόπουλος), Γκούμας Ηλ., Τσακαράκης Γ., Γκουτζιομήτρος Θ., Πελέκας Κ., Λάμπρος Αν., Καραμήτρος Ι.  (72΄ Ντούσιας), Λάμπρος Χ. (45΄ Βητόπουλος Αντ.), Δανάτσας Θ.  

Αναγέννηση Λιβαδερού: Δισερής Γ., Πουρνάρας Ι., Ζάνι Ι., Βέττας Κ., Μίχος Μ., Τσιτσιούρης Ι., Τζήκας Ι., Νατσιόπουλος Α., Παπαχαρισίου Δ., Παπαγεωργίου Α., Βέττας Δ.
Στην αποστολή: Βρόντζος, Ζαραμπούκας, Ζάνι Λ., Πουρνάρας, Καρανίκος.

φωτορεπορτάζ του αγώνα



Μαστρογιαννόπουλος Γιώργος / mikrovalto.gr

Σχόλια