Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης: 2η Σκυταλοδρομία Αγάπης Κοζάνης - Αγώνας για το δικό μας παιδί !!!


Καλούμε τους συμπολίτες μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης και να συμμετέχουν στην σκυταλοδρομία. 

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 θα πραγματοποιηθεί η 2η Σκυταλοδρομία Αγάπης που αποτελεί και την πρώτη εκδήλωση, για το 2014, του συλλόγου μας στο ταρτάν του Δ.Α.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ


Η σκυταλοδρομία Αγάπης είναι ένας αγώνας 10 συνολικά χιλιομέτρων με ομάδες των 5 ατόμων (ανδρών-γυναικών-μικτές όλες θα αποτελούν μια ενιαία κατηγορία), που θα τρέξουν από 2κμ ο καθένας. O αγώνας αυτός πραγματοποιείται για 2η φορά μετά, την πολύ μεγάλη ανταπόκριση που είχε η πρώτη διοργάνωση που παρά τον δοκιμαστικό και φιλικό της χαρακτήρα και τις ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες σημείωσε εξαιρετική επιτυχία.

Αν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις 20 ομάδες θα γίνουν 2 τελικές σειρές με την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται με βάση τον καλύτερο χρόνο.

Για φέτος η σκυταλοδρομία Αγάπης έχει σαν στόχο την  οικονομική στήριξη της οικογένειας ενός 16χρονου μαθητή της πόλης της Κοζάνης, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και θα πρέπει να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό για επέμβαση αποκατάστασης.

 «Όλοι μαζί για ένα δικό μας παιδί» οι Σύλλογοι και Φορείς της Κοζάνης, ευελπιστούν μέσα από την οργάνωση σειράς εκδηλώσεων που θα  γίνουν στην πόλη στο διάστημα Δεκεμβρίου 2013 και Ιανουαρίου 2014 να συγκεντρωθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό (που φτάνει τις 150.000 ευρώ) για την επίτευξη του σκοπού αυτού.

Όποια ομάδα ή αθλητής ατομικά θέλει θα προσφέρει εθελοντικά ένα ποσό στον κουμπαρά που θα στηθεί για τον σκοπό αυτό.

Ο σκοπός αυτού του αγώνα είναι η προώθηση του εθελοντισμού και της αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών της κοινωνίας της πόλης μας και δεν θα έχει έντονο αγωνιστικό χαρακτήρα με την έννοια των μεταλλίων και επίσημων απονομών για τις ομάδες.

Θα τιμηθεί βέβαια η καλύτερη ομάδα και θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής σε όλες τις ομάδες.

Οργανωθείτε, αναζητείστε φίλους και ομάδα, γιατί ο αθλητισμός ενώνει-κοινωνικοποιεί και προωθεί την φιλία καθιστώντας τον καθένα από μας καλύτερο άνθρωπο!

Δηλώσεις συμμετοχής ομάδων στο τηλ. 6974566212
Σταθόπουλος Δημήτριος Πρόεδρος Σ.Δ.Υ. ΚΟΖΑΝΗΣ

Και στα e-mail savaschristo@hotmail.com
                    dimistat@hotmail.com


Σχόλια