2η Σκυταλοδρομία Αγάπης Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης (φωτο - βίντεο)


φωτορεπορτάζ Σκυταλοδρομίας Αγάπης (κλικ) 
Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος /mikrovalto.gr

Πολλοί ήταν οι συμπολίτες μας που  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης και  συμμετείχαν στην σκυταλοδρομία. 

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις  11:30   πραγματοποιήθηκε  η 2η Σκυταλοδρομία Αγάπης που αποτελεί και την πρώτη εκδήλωση, για το 2014, του συλλόγου στο ταρτάν του Δ.Α.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ

Η σκυταλοδρομία Αγάπης είναι ένας αγώνας 10 συνολικά χιλιομέτρων με ομάδες των 5 ατόμων (ανδρών-γυναικών-μικτές όλες θα αποτελούν μια ενιαία κατηγορία), που έτρεξαν από 2κμ ο καθένας.  

Για φέτος η σκυταλοδρομία Αγάπης είχε σαν στόχο την  οικονομική στήριξη της οικογένειας ενός 16χρονου μαθητή της πόλης της Κοζάνης, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και θα πρέπει να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό για επέμβαση αποκατάστασης.

 «Όλοι μαζί για ένα δικό μας παιδί» οι Σύλλογοι και Φορείς της Κοζάνης, ευελπιστούν μέσα από την οργάνωση σειράς εκδηλώσεων που θα  γίνουν στην πόλη στο διάστημα Δεκεμβρίου 2013 και Ιανουαρίου 2014 να συγκεντρωθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό (που φτάνει τις 150.000 ευρώ) για την επίτευξη του σκοπού αυτού.

Τιμήθηκε η καλύτερη ομάδα και απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής σε όλες τις ομάδες.



Σχόλια