Γ’ ΕΠΣΚ: Α.Ο. Κρόκου – Αίας Μικροβάλτου 3-0 (φωτο - βίντεο)

Στο ίδιο έργο θεατές… Το Μικρόβαλτο να ξεκινάει καλά τον αγώνα, να μένει νωρίς (από το 20΄) με παίκτη λιγότερο λόγω τραυματισμού και έλλειψη 12ου παίκτη να τον αντικαταστήσει, να δέχεται γκολ προς το τέλος του ημιχρόνου, να αντεπιτίθεται χάνοντας τρεις κλασικές ευκαιρίες και έχοντας δοκάρι και προς τη λήξη του αγώνα να δέχεται άλλα δυο "εύκολα" γκολ.

Αυτά έγιναν το απόγευμα της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου 2014 στο γήπεδο του Κρόκου, με τη γηπεδούχο ομάδα να κερδίζει με 3-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης.
Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα:
- 20΄ ο τραυματισμός του Γιάννη Μανάδη αφήνει την ομάδα του Μικροβάλτου με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα
- 22΄ η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, όταν κοντινό πλασέ φεύγει άουτ
- 35΄ το 1-0 από τον Αργύρη Καρατζέτζο, που σε μπροστινή μπαλιά πλάσαρε από κοντά τον τερματοφύλακα Αλεξόπουλο
- μεγάλη ευκαιρία στο 38΄ για τους φιλοξενούμενους όταν σε σέντρα του Νίκου Νάστου, ο Γιάννης Αλεξόπουλος που βρέθηκε μόνος του μπροστά στο τέρμα, με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ
- άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για το Μικρόβαλτο, όταν μετά από χτύπημα φάουλ του Νίκου Νάστου και προβολή του Στέφανου Νάστου από κοντά , ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έκανε την απόκρουση του αγώνα
- στο 53΄ άλλη μια σωτήρια απόκρουση από τον πολύ καλό τερματοφύλακα του Κρόκου Ρούση, σε κοντινό πλασέ του Χάρη Μάστορα
- 55΄ και 59΄ δυο καλές επιθέσεις των γηπεδούχων που δεν καρποφόρησαν
 - στο 60΄ η φάση του αγώνα όταν στην προσπάθεια αμυντικού του Κρόκου να αποκρούσει τη μπάλα, αυτή κόντραρε σε συμπαίκτη του, χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και γύρισε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα!
- 67΄ το 2-0 και πάλι από τον Αργύρη Καρατζέτζο, εξ επαφής με προβολή στην κενή εστία
- 84΄  το 3-0 από το Βασίλη Μανώλα με κοντινό πλασέ και με τη βοήθεια αμυντικού που στην προσπάθειά του να αποκρούσει πάνω στη γραμμή του τέρματος, την έστειλε  στο βάθος της εστίας
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε παράγοντες και παίκτες του Μικροβάλτου να διαμαρτύρονται έντονα στο διαιτητή για οφσάιντ που -κατά την άποψή τους-προηγήθηκαν στην επίτευξη του 2ου και 3ου τέρματος των γηπεδούχων, διαμαρτυρίες που στοίχισαν και την αποβολή παίκτη τους…
Η ομάδα του Κρόκου είχε καλύτερη συνολική εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά και το Μικρόβαλτο προσπάθησε και ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να τις μετατρέψει σε γκολ.
Πάντως η έλλειψη κινήτρου για τους παίκτες του Μικροβάλτου -μιας και χάθηκε η προοπτική της ανόδου στην παραπάνω κατηγορία- και οι αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών, δημιουργούν προβλήματα στη συγκρότηση της ενδεκάδας και κατά συνέπεια απαξιώνουν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας που πρωταγωνιστούσε στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος.

                                    
Παράπονα όπως προαναφέραμε στο διαιτητικό τρίο (Σουλίδης - Δραγώγιας - Χατζής) από τους φιλοξενούμενους, θεωρώντας ότι ξεκίνησαν από θέση οφσάιντ το 2ο και 3ο γκολ των γηπεδούχων.

ΑΟ Κρόκου (Καραθανάσης Β.):  Ρούσης Νικ., Μανώλας Δημ., Καρατζέτζος Παν., Τσιώγκας Γεωργ., Τερζανίδης Ιωαν., Καρανάνος Μαρ. (46΄ Μανώλας Βασ.), Καραθανάσης Ευαγ.,Καρατζέτζος Αργ. (69΄ Μιμήτος Ευθ.), Ρούσης Νικ., Δελλόπουλος Κων. (53΄ Τσιάρας Πασ.), Βατάλης Ιων..
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Μανώλας Δημ., Παπανικολάου Πετ., Παπαδόπουλος Περ., Μιμήτος Κων..

Αίας Μικροβάλτου  (Μαρκόπουλος Β.): Αλεξόπουλος Αντώνιος, Θεοδουλίδης Κων/νος, Χαρισόπουλος Φίλιππος, Σαΐτης Γιώργος, Γιαννόπουλος Αντώνης, Νάστος Νίκος, Νάστος Στέφανος, Μανάδης Γιάννης, Παπαδόπουλος Κων/νος, Αλεξόπουλος Γιάννης, Μάστορας Χάρης.

Γιώργος Μαστρ./mikrovalto.gr










Σχόλια