Γ’ Εθνική: Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της θέλει η Κοζάνη - Πυρσό Γρεβενών: … θέλουν το «3Χ3» - Στηρίζει Λέτσιο η νέα διοίκηση της Καστοριάς

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της θέλει η Κοζάνη

Ανοίγει η όρεξη στους ερυθρόλευκους για κατάληψη της δεύτερης θέσης, μετά το «4Χ4» και τη βατή θεωρητικά τετράδα αγώνων που έπεται. Αήττητος ο Βασίλης Παπαδόπουλος για δέκα ματς.


Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της θέλει η Κοζάνη που υποδέχεται την Κυριακή την Πρέβεζα με στόχο το «5 στα 5» μετά το διπλό με τον Κάστορα. Μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι με τον Βασίλη Παπαδόπουλο στον πάγκο τους συμπλήρωσαν 10 παιχνίδια αήττητοι και θέλουν να εκμεταλλευτούν το θεωρητικά βατό πρόγραμμα που ακολουθεί (Κεραυνό Θεσπρωτικού μέσα, Δόξα Κρανούλας έξω, νίκη στα χαρτιά με Τηλυκράτη Λευκάδας), προκειμένου να «χτυπήσουν» με αξιώσεις τη δεύτερη θέση. Τόσο για το γόητρο σε έναν ανταγωνιστικό όμιλο, όσο και για το ενδεχόμενο να αποδειχθεί προνομιούχος στη συνέχεια.
Στα αγωνιστικά, ο Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ αποθεραπεύθηκαν και γυρνούν οι Τραυλός, Χαματάι και Κουτσομήτρος.
Ξεκινάει την δική του αντεπίθεση ο Πυρσός Γρεβενών
Χωρίς απουσίες η ομάδα του Πέτρου Τσούκλη μετά την αποφόρτιση της νίκης άνευ αγώνα με τη Λευκάδα, στρέφεται στα ματς με Όλυμπο Κέρκυρας και Καμπανιακό.


Πυρσό Γρεβενών: … θέλουν το «3Χ3»
Μετά την κυριακάτικη νίκη στα χαρτιά με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, στον Πυρσό Γρεβενών θέλουν το «3Χ3», την Κυριακή στην Κέρκυρα με τον Όλυμπο και μετά με Καμπανιακό εντός, για να κερδίσουν έδαφος βαθμολογικά, πλησιάζοντας τη σωτηρία (οι πράσινοι παραμένουν εντός της επικίνδυνης ζώνης) και να επουλώσουν τις «πληγές» της μέτριας πορείας που προηγήθηκε (αποκορύφωμα η ήττα στην Καστοριά). Ο Πέτρος Τσούκλης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς επανέρχεται και ο Κώστας Μπόλος από τραυματισμό.


Στηρίζει Λέτσιο η νέα διοίκηση
Σύμφωνα με πληροφορίες παραμένει στο πάγκο της Καστοριάς, ο προπονητής, Ανδρέας Λέτσιος. Ο νεαρός τεχνικός που μετά την αποχώρηση του Κώστα Κορμαρή έχει φέρει έναν άλλο αέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα των "ερυθροκίτρινων" έχει κερδίσει τις εντυπώσεις για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα που έχει φέρει με την ιστορική ομάδα και η νέα διοίκηση βρίσκει σύμφωνο τον Πρόεδρο, Νίκο Πεπελίδη να συνεχίσει το έργο του απερίσπαστος!
Ευχάριστο πονοκέφαλο αντιμετωπίζει για το παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο ΔΑΚ Καστοριάς, ο προπονητής, Ανδρέας Λέτσιος, που θα έχει στα πλάνα του και τον Χρήστο Γανόλη. Ο έμπειρος μέσος μετά τη βαριά τιμωρία των 4 αγωνιστικών επιστρέψει δριμύτερος στις υποχρεώσεις του συλλόγου και μάλιστα διεκδικεί φανέλα βασικού!!!


Οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου

Την Τετάρτη (12/2) ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Αναλυτικά:
Κοζάνη-Πρέβεζα
Χανίδης, Λιάρης, Παπαναστασίου (Μακεδονίας)

Όλυμπος Κέρκυρας-Πυρσός Γρεβενών 
Παπαδόπουλος, Τσιρίνης, Κότσα (Αχαΐας)

Καστοριά-Εθνικός Φιλιππιάδας
Παπαργυρίου, Λαφαντζής, Γιαμουτζής (Πιερίας)

Δόξα Πενταλόφου -Κάστορας
Κωνσταντινίδης, Καμπερίδης, Μηναδάκης (Καβάλας)

Δόξα Κρανούλας-ΑΕΛ
Μαλουτάς, Παρασίου (Ημαθίας), Σίπκας (Πέλλας)

Οδυσσέας Κορδελιού-Θεσπρωτός
Αναστασίου, Ακριβός, Γεωργίου (Λάρισας)

Κεραυνός Θεσπρωτικού-Οικονόμος Τσαριτσάνης

Τζουανόπουλος, Παπαδήμας, Αναγνωστόπουλος (Αχαΐας)

Σχόλια