Β' ΕΠΣΚ: Αγγλικό σκορ στο Τρανόβαλτο

ΑΟ Τρανοβάλτου - Ερμής Πλατανορέμματος 4-3
Σε ένα παιχνίδι  ρώσικη ρουλέτα  και γεμάτο φάσεις και γκολ η μπίλια τελικά έκατσε στο κόκκινο στο 93’για τον  Α.Ο.Τ. που πανηγύρισε μία ακόμα νίκη (2η σερί) και απομακρύνθηκε για τα καλά πλέον  από την επικίνδυνη ζώνη.

Φάσεις και γκολ 
Στο  5’  ο  Ντούσιας Αθ. Θα σημειώσει αυτογκόλ για το 0-1 .   Στο  8’ ο Πελέκας  Κ. Θα φέρει το ματς στα ίσια με σουτ  1-1 .
Στο 12’ ο Λιάκος Γ. Θα ξαναβάλει μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους με σουτ  1-2.
Στο 22’ ο Λάμπρος Αν. με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα κάνει το 2-2.
Στο 35’ τρομερός συνδυασμός Στ. Πατσικόπουλου - Κ.Πελέκα με τον δεύτερο να πλασάρει υποδειγματικά για το 3-2.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά παρόλα αυτά μετά από λάθος  του Ιωαννίδη  ο Λάσπας με κεφαλιά θα ισοφαρίσει σε 3-3 για τους φιλοξενούμενους στο 55’. 
 Από εκεί και πέρα το Τρανόβαλτο θα πιέσει ασφυκτικά για το 4ο γκολ  με κύριο εκφραστή των χαμένων ευκαιριών στο 60’,67’,76’ τον Θ. Δανάτσα και  τον νεοεισελθέντα Αντώνη Βητόπουλο να κάνει άνω κάτω την άμυνα των φιλοξενουμένων.
 Κόντρα στη ροή του ματς ο Ερμής θα κερδίσει αμφισβητούμενο πέναλτι το οποίο θα αποκρούσει ο Σάκης Ιωαννίδης.
Στο 93’ ο διαιτητής  Σπέντζας  θα υποδείξει πέναλτι  για τον Α.Ο.Τ. Την εσχάτη θα αναλάβει να εκτελέσει ο Λάμπρου Αν.  γράφοντας  μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το τελικό 4-3.


ΑΟ Τρανοβάλτου: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΘ.,ΑΡΝΤΙ ΜΕΜΑ.,ΝΤΟΥΣΙΑΣ ΑΘ.,ΤΣΑΦΑΡΑΚΗΣ Γ.,ΚΟΖΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ.,ΓΚΟΥΤΖΙΟΜΗΤΡΟΣ Θ.,ΔΑΝΑΤΣΑΣ Θ.,ΠΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤ.(45’ ΒΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤ.),ΠΕΛΕΚΑΣ Κ.,ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝ.,ΛΑΜΠΡΟΥ ΧΡ.(76’ ΒΛΑΧΑΒΑΣ ΠΑΝ.)

Ερμής Πλατανορέματος: ΔΕΛΝΙΩΤΗΣ Ν.,ΛΑΣΠΑΣ ΑΝ.,ΜΥΛΩΝΑΣ Ι.,ΝΕΣΤΟΡΑΣ Γ.,ΛΕΠΙΔΑΣ Ν., ΠΡΑΣΣΟΣ Γ.,ΠΡΑΣΣΟΣ ΑΡ.,ΤΖΙΟΥΤΖΙΑΣ ΑΛ.,ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ Ι.,ΚΑΚΑΦΙΚΑΣ Β.,ΛΙΑΚΟΣ Γ..

Καλή η διαιτησία των Σπέντζα,Σύκου,Πραχάλη

Β.Γ.

Σχόλια